Eryaman Stadının zeminin kötü olması nedeniyle, Süper Lig’in 26.haftasında Ankaragücü ile karşılaşacak olan Galatasaray’ın maçın başka bir statta veya şehirde oynanması için harekete geçtiği belirtildi.

Rizespor maçı sonrası çıkan olaylar nedeniyle 5 maç seyircisiz oynama cezası alan Ankaragücü, Trendyol Süper Ligi'nin 26.haftasında Galatasaray maçıyla taraftarına yeniden kavuşacak.

Ankcak Galatasaray’ın yoğun taraftar desteğinden çekindiği bu nedenle Eryaman’da oynamamak için TFF’ye başvuru yapacağı ifade edildi.

TFF, heyetinin gelecek hafta stadı inceleyip, karar vereceği öğrenildi.

EMRE “REZALET” DEMİŞTİ

Ankaragücü Teknik Direktörü Emre Belözoğlu, Sivasspor maçı sonrası yaptığı açıklamada Eryaman Stadyumu zemini ile ilgili şunları söylemişti:

“Ülkenin başkentinde, böylesine güzel bir şehir, böyle kötü bir zemin. Kimse kusura bakmasın, rezalet bir zemin. Haftalardır burada oynamaya çalışan iki tane Ankara’nın en önemli kulübü var ve halen bir çözüm üretilmiyor. Statlar çok güzel. Yapanlardan Allah razı olsun ancak futbol oynanacak yer zemi. Böyle kötü zeminlerde mücadele etmek zor”

Haber: Ali Erdoğan