Ankaragücü Sportif Direktörü Seyit İçgül Efkan Bekiroğlu ve Tolga Ciğerci ile yola devam edeceklerini söyledi.

İçgül, Efkan Bekiroğlu ve Tolga Ciğerci hiç bir problemleri bulunmadığını ve onların yeni sezonda Ankaragücü ile şampiyonluk yarışında mücadele edeceğini söyledi.

Efkan Bekiroğlu ve Tolga Ciğerci'nin transfer konusunun kapattıklarını ifade eden İçgül, "Bu camiada kalmak istediklerini ve şampiyon olmak istediklerini söylediler" dedi.

Yunus Emre Gültekin sakatlandı

İçgül, Kocaelispor'dan aldıkları Yusuf Emre Gültekin'in antrenmanda sakatlandığını ve  menisküs yırtılması yaşadını ifade ederek "Yunus Emre Gültekin ameliyat olacak ve 3 hafta aramızda olamayacak" şeklinde konuştu.

Bassogog'a teklif yok

Şu an için hiçbir futbolcularına resmi teklif olmadığını da söyleyen İçgül, "Ama transferde her an herşey olabilir. Her şey kısa sürede değişebiliyor. Güzel bonservis ücreti veren olur, takımda kalmak istemeyen olur, resmi teklifleri değerlendiririz. Bassogog konusunda resmi olarak gelen herhangi bir teklifimiz yok. Söylentiler mevcut ama kulübümüze ulaşan hiç bir belge yok." dedi.

Taraftarsız olmaz

Seyit İçgül, "Taraftarları arkamıza alıp inşallah hep beraber üst lige çıkacağız. Bize destek vermelerini istiyoruz. Taraftarsız bir Ankaragücü düşünemiyorum. Taraftarlarımız çok etkili bunu da biliyorum. İnşallah onları mahcup etmeyeceğiz." ifadelerini kullandı.