Bandırma Ticaret Odası Başkanı Adem Yılmaz basına yaptığı açıklamada iş insanlarına Bandırma’da faaliyet gösteren amatör ve profesyonel takımlara destek vermesi yönünde çağrıda bulundu.

Bandırma’nın adını duyuran bu takımların kentin en büyük markalarından biri olduğunu belirten Başkan Adem Yılmaz,  İş İnsanlarımız en azından alacakları kombine ve formalar ile destek verebilirler dedi.

Bandırmaspor’un her zaman yanında olduğunu söyleyen Başkan Yılmaz ” Bir dönem Bandırmaspor yönetim kurulunda görev yaptım. Bir İş İnsanı olarak elimden gelen desteği vermeye çalıştım.  Onur Göçmez Başkan ile Bandırma’yı onurlandıran işlere ve başarılara imza attık. Bu sene de Bandırma’nın en büyük markalarından biri olan Bandırmaspor’un başarılı olmasını istiyoruz. Bu konuda üzerimize düşeni de yapıyoruz.

Bu sene Bandırma’da basketbol ateşi yeniden harlandı. Bordo Basketbol Kulübü TBL’de oynuyor. Aynı Bandırmaspor gibi Bordo Basketbol Kulübü de bu kentin adını televizyon ekranlarından duyuruyor. Banvit ile basketbol şehrine dönüşen Bandırma’da yine basketbol yüksek sesle konuşulmaya başlandı. Biz İş İnsanlarını da Bordo Basketbol Kulübünün satışa çıkardığı kombine biletleri almaya davet ediyorum. Adem Yılmaz olarak bu çağrıyı yaparken şahsım adına 20 adet kombine aldım ve tüm kombinelerimi de şirketimin alışanlarında hediye ettim” dedi.

Bandırma’da amatör spor kulüplerinin de ekonomik olarak çok zorlandıklarını belirten Bandırma Ticaret Odası Başkanı Adem Yılmaz, özellikle Bandırma Spor Vakfının amatör spor kulüplerine yardımlarını arttırmasını istedi.

Kaynak: https://www.bandirmasehir.com/