Fenerbahçe'nin ocak ayı için el sıkıştığı ancak resmi olarak transferini bitirmediği Cristian Medina'nın alternatifini belirlediği iddia edildi.

Medina transferinin gerçekleşmemesi durumunda sarı-lacivetlilerin alternatif olarak Velez Sarsfield'in genç futbolcusunu düşündüğü belirtildi.

Yaz transfer döneminde Boca Juniors'tan Cristian Medina'yı kadrosuna katmak isteyen Fenerbahçe, çok çabalamasına rağmen bu transferi başaramamıştı.

Futbolcuyla ocak ayı için el sıkışan sarı-lacivertlilerin her türlü olasılığa karşın yeni bir alternatif belirlediği ifade edildi.

Boca Juniors muhabiri Lucas Gatti, Boca Juniors'un 15 milyon eurodan daha düşük bir paraya Medina'yı satmayacağını belirtti.

Fenerbahçe'nin 15 milyon euro ödemesi halinde futbolcuyu renklerine bağlayacağını ifade eden Gatti, "Medina sezon başında Fenerbahçe'ye gitmeyi çok istedi. Ancak Boca Juniors oyuncuyu bırakmayınca transfer ocak ayına kaldı. Medina hala İstanbul'a gitmeyi ve formayı giymeyi çok istiyor. Ancak Fenerbahçe yaşanacak olası sıkıntıyı da göz önünde tutarak alternatifi belirlemiş durumda." dedi.

Gatti açıklamasının devamında, "Alternatif isim Arjantinli Christian Ordonez. Velez Sarsfield forması giyen 20 yaşındaki futbolcu için sarı-lacivertliler yakın takipte." ifadelerini kullandı.

Ordonez, Velez Sarsfield ile bu sezon 35 maça çıktı. Arjantinli futbolcu bu karşılaşmalarda 1 gol-4 asistlik skor katkısı verdi.