Gençlerbirliği'nde, sadece 2008 doğumlu adaylar için seçme düzenleyecek.

Seçme, 18 Temmuz Perşembe sabah 09.00'da başlayacak.

Gençlerbirliği'nden yapılan açıklama şöyle:

Gençlerbirliği Futbol Akademimiz, 2008 doğumlu sporcular için 18 Temmuz-Perşembe günü altyapı futbolcu seçmeleri yapacak.

Katılımın hayli yoğun olduğu altyapı futbolcu seçmelerinde iki etabı tamamlayan Gençlerbirliği’miz, gelen talepler üzerine sadece 2008 doğumlu sporcuları kapsayacak altyapı futbolcu seçmeleri yapacak.

2008 doğumlu yaş grubunu kapsayacak olan seçmeler için başvurular, 18 Temmuz-Perşembe günü saat 09.00’da yapılacak olup kayıt yaptıran sporcular aynı gün içerisinde seçmelere katılacak.

18 Temmuz 2024-Perşembe günü Gençlerbirliği Beştepe İlhan Cavcav Tesisleri sentetik sahada ücret alınmaksızın yapılacak olan seçmelere katılacak oyunculardan istenenler ise şu şekilde;

-Tüm sporcu adaylarının seçmelere gelirken, 2024 yılı içerisinde alınmış ve “Spor Yapabilir” yorumunu belirtir sağlık raporunu yanlarında getirmeleri mecburidir.

– Sporcunun nüfus cüzdan fotokopisi.

– Kıyafet: forma, şort ve tozluk (oyuncular başka takım formalarıyla seçmelere alınmayacak olup, giyilecek kıyafetlerin ‘KIRMIZI, SİYAH, BEYAZ’ renklerinin dışında başka bir renk tonunu taşımamasına dikkat edilmelidir.)

– Çivisiz krampon ve halı saha ayakkabısı kullanılacaktır.

– Tekmelik zorunludur.

– Sporcular, seçmelere antrenman malzemelerini giyinmiş bir şekilde hazır olarak gelecektir.