Bir grup Gençlerbirliği taraftarı, yeni sezon hazırlıklarını sürdüren başkent ekibini antrenmanda ziyaret ederek sakatlıklardan uzak kazasız belasız bir sezon geçirmeleri temennisiyle kurban kesti.

Beştepe İlhan Cavcav Tesisleri’ni ziyaret eden bir grup Gençlerbirliği taraftarı, antrenman öncesi futbolcular ve teknik ekiple sohbet edip daha sonra dualar eşliğinde sakatlıktan uzak kazasız belasız bir sezon geçirmeleri temennisiyle saha kenarında kurban kesti. Kurban kesimine Gençlerbirliği Spor Kulübü Başkanı Niyazi Akdaş, yönetim kurulu üyeleri, kulüp yöneticileri, teknik ekip, futbolcular ve ziyarette bulunan taraftarlar katıldı. Yeni sezon için oyunculara ve teknik ekibe başarı dileklerinde bulunan Gençlerbirliği taraftarları, iyi günde kötü günde her zaman takımın yanında olacaklarını ve desteklerini asla esirgemeyeceklerinin mesajını verdi.

Çift antrenmanla hazırlıklara devam…

Kırmızı-siyahlı ekip günün ilk antrenmanına ısınma koşusuyla başladı. Koordinasyon çalışmasıyla devam eden antrenmanda daha sonra kuvvet çalışmasına geçildi. Antrenman, yapılan Mas (Maksimum aerobik hız) koşusuyla son buldu.

Teknik direktör Sinan Kaloğlu yönetimindeki akşam antrenmanına başkent ekibinin oyuncuları ısınma koşusuyla başladı. Saha kenarına kurulu istasyonlarda dönüşümlü olarak koordinasyon çalışması yapan kırmızı-siyahlılar, antrenmanın devamında 5’e 2 top kapma oyununa geçti. Çalışmaların sonraki etabında bir grup oyuncu köşelerden orta, şut ve gol organizasyonlarında bulunurken diğer grup ise yarı sahada çift kale maç yaparak antrenmanı tamamladı.

Antrenmanı, Gençlerbirliği Spor Kulübü Başkanı Niyazi Akdaş, yönetim kurulu üyeleri ve Gençlerbirliği taraftarları saha kenarından takip etti.