Gençlerbirliği'nde Niyazi Aktaş yönetimiminin en aktif ismi İsmet Beltan yeni dönemde Niyazi Akdaş'ın aday olması halinde listede olacağını ifade etti.

İsmet Sosyal medyada taraftarlarla yaptığı sohbetlerde "Bilindiği üzere bir kongre süreci içerisindeyiz. Camiamızı hak ettiği ve ait olduğu en yüksek noktalara taşımak için çok sayıda arkadaşımızın sorumluluk alma çabasını büyük bir mutlulukla görüyorum. Bu süreçte bana da ulaşarak yönetimlerinde birlikte çalışma isteklerini ifade eden değerli dostlarımın her birisine ayrı ayrı, içtenlikle teşekkür ediyorum. Hepsine nazik tekliflerinden ve güzel sözlerinden dolayı minnettarım.

Sağ olsunlar, var olsunlar. Bununla birlikte, net bir şekilde ifade etmem gerekir ki benim için en büyük mutluluk Gençlerbirliği’nin bir neferi ve taraftarı olarak başkentin asil gücü olan büyük camiamızın başarılarını görmektir. Sorumluluk almam gerektiğinde aldım. Allah şahittir ki gücüm yettiğince görevimi yerine getirdim. Niyazi Akdaş başkanımın bıraktığı noktada yönetici olarak devam etmeyi uygun bulmuyorum. Niyazi Bey’in başkanlığındaki yönetim listesi dışında herhangi listenin içinde yer almayacağımı ifade ediyor ve dahi deklare ediyorum.

Tüm arkadaşlarımın, camiamızın kıymetli mensuplarının bu kararımı anlayışla karşılamasını istirham ediyorum. Kongre sürecimizin hayırlara vesile olmasını, kazananın büyük Gençlerbirliği ailesi olmasını canı yürekten diliyorum."p>