Gençlerbirliği Teknik Direktörü Sinan Kaloğlu, Rizespor maçının ardından takımın tekrar küllerinden geri dönmek istediğini belirtti.

Kaloğlu, maçın analizini yaparak takımın hatalarını gözden geçirdiğini ve son 4 karşılaşmada iyi sonuçlar alarak ligde kalmak istediklerini söyledi.

Ayrıca, Gençlerbirliği'nin eski yerine getirilmesi için çalışacaklarını ve takımın milli takımlara oyuncu çıkaran planlara geri döneceğini belirtti.

Sinan Kaloğlu, "Rakibimizi kutluyoruz. Onlar için önemli bir galibiyet, bizim için de üzücü mağlubiyet oldu. Stratejik anlamda Rizespor'u analiz ederek ve kendimizi de analiz ederek maçın ilk yarısını görmüştük. Rakibin iç bölgede pas geçişi yapmasını engellemek istiyorduk. Geniş alanda etkili oyuncuları vardı. Onların bu alanı bulmasını engellemek istiyorduk. Savunmadan hücuma geçişlerimiz de tercih hataları oldu. Ona rağmen paslı oyunu yaptırmadık. Uzun topa zorladık. Uzun topta da özellikle yan toplarda eşleşmeyi yapamamamız ve dikkatsizliğimiz maalesef bireysel hatalarımız, gollere sebep oldu.

Yine de 3 gol bulduk. Böyle bir takıma karşı, şöyle bir ortamda yine de mağlup olduk. Açıkçası üzgünüz ama biz çalışmaya devam edeceğiz. Son 4 karşılaşmamızda iyi bir şekilde sonuçlandırarak bu ligde kalmak istiyoruz" şeklinde konuştu.