18 Eylül 2024 Çarşamba
ads
DOLAR 34.05 ₺
EURO 37.98 ₺
STERLIN 45.01 ₺
G.ALTIN 2,816.84 ₺
BTC 57,952.89 $
ETH 2,278.15 $
BİST 9,758.14

Ankaragücü de o akıma katıldı

Ankaragücü 5168
Yayınlama: 13 Eylül 2024 Cuma 09:38 Kaynak: Haber Merkezi

Ankaragücü de o akıma katıldı

Ankaragücü'nün Nico Schulz'un transfer etmesi eski bir tartışmayı yeniden gündeme taşıdı.

Ülkelerinde yaşadıkları sorunlar nedeniyle Türkiye'ye futbol oynamaya gelen 'sorunlu futbolcular' defteri Ankaragücü'nün Nico Schulz'u transferi ile yeniden açıldı.

Ülkerinden futbol oynaması yasaklananlara kulüp yöneticileri kucak açıyor, Türkiye Futbol Federasyonu da izin veriyor.

Nico Schulz'un vukaatları

2022 yılınan Ağustos ayında Schulz aleyhine eski kız arkadaşına 2020'de gerçekleştiği iddia edilen birden fazla aile içi şiddet vakasıyla ilgili olarak suç duyurusunda bulunuldu.

Bu şikayetlerle ilgili olarak ağırlaştırılmış saldırı suçlamasıyla itham edildi. Schulz, 28 Şubat 2024 tarihinde mahkemeye çıktı. Kendisine 5 farklı hayır kurumuna toplam 150 bin Euro ödemesi emredildi. Bunu üç ay içinde yaparsa aleyhindeki dava düşürülecekti.

Mahkemeye çıkmadan önce eski sevgilisine "açıklanmayan miktarda tazminat" ödediği ortaya çıktı. Eski sevgilisi aldığı bu rakam sonrasında mahkemede ifade vermeyi reddetti.

Taxi Fountas

Irkçı olduğu, ırkçı söylemlerde bulunduğu için ABD’den kovulan Yunan futbolcu Taxi Fountas'ı Trabzonspor golcü diye aldı. Sonra göndermek için binbir takla attı. Taxi Fountas Yunanistan'da futbol oynuyor.

Richard

Brezilya’daki şike operasyonunda adı geçti. Olaydan sonra Cruzeiro ile sözleşmesi feshedildi. İfade vermeye çağrıldı. Alanyaspor transfer etti. Richard'ın Alanyaspor ile sözleşmesi sürüyor.

Eduardo Bauermann

Şike yaptığı için futboldan men edildi. Eduardo Bauermann'ı kulübü Santos serbest bıraktı. Alanyaspor sözleşme imzaladı. FIFA’ya men cezasının tüm dünyada geçerli olması için CBF’nin yaptığı başvuru sonrasında TFF lisans vermedi.

Hwang Ui-jo

Alanayspor'un ikinci kez anlaştığı Hwang Ui-jo'nun eski kız arkadaşı olduğu iddia edilen biriyle cinsel ilişkiye girdiği videolar, Güney Kore'de internete sızdırıldı. Ardından oyuncu önce milli takımdan atıldı. Şimdi de hapse girebilir. Alanyaspor'da futbol oynamaya devam ediyor.

İlk Yorumu Sen Yaz
code
Tercüme