8 Eylül 2024 Pazar
ads
DOLAR 33.98 ₺
EURO 37.73 ₺
STERLIN 44.73 ₺
G.ALTIN 2,725.36 ₺
BTC 53,922.92 $
ETH 2,225.53 $
BİST 9,771.16

Ankaragücü'nde Efkan gidici Tolga kalıyor... Resmi açıklama...

Ankaragücü 6050
Yayınlama: 25 Temmuz 2024 Perşembe 09:19 Kaynak: Haber Merkezi

Ankaragücü'nde Efkan gidici Tolga kalıyor... Resmi açıklama...

Ankaragücü'nün hazırlık maçında Kayserispor'u 3-1 yendiği maç sonrasında yaptığı açıklamada transferlerle ilgili bilgiler verdi.

Güzel ve centilmence bir maç olduğunu ancak son dakika bir gerginliğin yaşandığını kaydeden Arslan, güçlü ve önemli bir kadrolarının olduğunu söyledi.

Geniş alanda ve maç atmosferinde oyuncularını değerlendirmek istediklerini belirten Arslan, "Şampiyonluk yolunda da hiç hata yapmamamız gerekiyor. Fiziksel olarak da kendimize göre birkaç eksiklik gördük. Oyun anlamında da eksiklik gördük. Yani biz teknik direktörler bu dönemde eksiklik üzerinde gidiyoruz. Bu hazırlık maçıydı kaybetsek de bize bir şey ifade etmeyecekti. Kazanmak da şu an için bir anlam ifade etmiyor. Kayserispor'a başarılar diliyorum." diye konuştu.

Bir gazetecinin "Transferde arayışlarınız hangi mevkide?" sorusu üzerine Arslan, "Bunu herkes biliyor stoper ve santrafor. Bajic'i desteleyecek, stoperde de rekabeti arttıracak belki ilk 11 belki de sonradan girerek rekabeti arttırarak oyuncuya ihtiyacımız var. 2 oyuncudan fazlasını istemiyoruz. Yeterli görüyoruz." ifadelerini kullandı.

Tolga Ciğerci'nin takımda kalacağını belirten Arslan, Efkan Bekiroğlu'nun çok değerli bir oyuncu olduğunu belirterek, takımda kalmasının kendilerini çok mutlu edeceğini dile getirdi.

Yorumlar (1)
  • Adige2024-07-25 19:48:30 Teneke yönetim hani efkanı alan tolga'yı da alma mecburiyeti vardı Efkan alan tolga'yı da alması gerekir hani böyle lagalaka yapıyordunuz Ne oldu şimdi ya öyle bir dava mı var yani ben bir futbolcuya talibim senin takımından ee yanında bunu da alırsan promosyon mu veriyorsunuz Ya siz nasıl bir yöneticisiniz
Yorumunu Gönder
code
Tercüme