25 Haziran 2024 Salı
ads
DOLAR 32.94 ₺
EURO 35.43 ₺
STERLIN 41.82 ₺
G.ALTIN 2,463.08 ₺
BTC 62,812.84 $
ETH 3,402.04 $
BİST 10,767.85

Ankaragücü'nde İsmail Mert Fırat'tan bayram mesajı

Ankaragücü 4032
Yayınlama: 16 Haziran 2024 Pazar 12:10 Kaynak: Haber Merkezi

Ankaragücü'nde İsmail Mert Fırat'tan bayram mesajı

Ankaragücü Başkanı İsmail Mert Fırat Kurban Bayramı mesajı yayınladı.

Kulüp internet sitesinde yer alan mesajda İsmail Mert Fırat, Geçtiğimiz sezon hepimizi derinden üzen bir sezon oldu. Bu sonuçlardan güçlü dersler çıkardık. Şimdi kararlılıkla ve inançla, sürdürülebilir bir başarıyı hedefleyerek yeniden ayağa kalkıyoruz" dedi.

İsmail Mert Fırat'ın açıklaması şöyle:

"Hoşgörü ve dayanışma duygularının pekiştiği, paylaşmanın ön plana çıktığı bir Kurban Bayramı'na daha kavuşmanın sevincini hep birlikte yaşıyoruz.

Geçtiğimiz sezon hepimizi derinden üzen bir sezon oldu. Bu sonuçlardan güçlü dersler çıkardık. Şimdi kararlılıkla ve inançla, sürdürülebilir bir başarıyı hedefleyerek yeniden ayağa kalkıyoruz.

Taraftarlarımız ve camiamızla birlikte, Ankaragücü’nü hak ettiği yere Süper Lig'e tekrar çıkaracağız.

Bu bayram bizler için sadece bir bayram değil, aynı zamanda geleceğe dair umutlarımızı ve hayallerimizi yeşerten bir dönüm noktası.

Yeniden inanç doluyuz. Yeniden zafer için hazırız. Birlikte her zamankinden daha güçlü, daha inançlı ve daha kararlıyız.

Kurban Bayramı'nın camiamıza, ülkemize ve tüm İslam alemine hayırlı olmasını temenni ediyor, Olağan Genel Kurulumuzun da yeni dönemde kulübümüze başarı getirmesini diliyorum."

İlk Yorumu Sen Yaz
code
Tercüme