5 Ekim 2024 Cumartesi
DOLAR 34.25 ₺
EURO 37.64 ₺
STERLIN 45.08 ₺
G.ALTIN 2,920.13 ₺
BTC 61,961.01 $
ETH 2,414.25 $
BİST 9,109.34

Ankaragücü'nde Kenan Koçak'tan garip açıklamalar !

Ankaragücü 5191
Yayınlama: 5 Ekim 2024 Cumartesi 19:10 Kaynak: Haber Merkezi

Ankaragücü'nde Kenan Koçak'tan garip açıklamalar !

Ankaragücü Adanaspor ile Eryaman Stadyumu'nda 0-0 berabere kaldı.

Maç sonrasında Ankaragücü Teknik Direktörü Kenan Koçak açıklamalarda bulundu.

Kenan Koçak fiziki ve atletik test verilerinin kendisinde olmadığını bilimsel verilerden uzak kaldıklarını ve söylemek istemediği bazı durumların olduğunu söyledi.

Ankara'ya 10 günlük yeni doğan bebeğimi bırakıp inanarak geldiğini ifade eden Kenan Koçak, "Gece gündüz çalışıyoruz, taraftarı mutlu etmek için varımızla yoğumuzla çaba harcıyoruz. Ama bazı durumlar var söylemek istemediğim" dedi.

Bahadır Han Güngördü'nün sakatlığı

Kenan Koçak, Bahadır Han Güngördü'nün sakatlığı ile ilgili de "Dün ağrı hissetti diz kıkırdak kemiğinde. Durumuna bakılacak " ifadelerini kullandı.

Yeniden test yapılacak

Kenan Koçak, fiziki ve atletik test verilerinin kendisinde olmadığını bilimsel verilerden uzak kaldıklarını belirterek hafta içinde atletik test yapacaklarını söyledi.

Koçak, karşılaşmaya çok iyi başladıklarını belirterek, "İlk 15 dakikada 3 tane yüzde 100'lük gol pozisyonumuz var. Maçın genelinde oyunu domine eden bir takımdık. Çok gol pozisyonuna girdik. Beşli defansla oynayan takımların direncini kırabilmek için gol lazım. Gol fırsatlarını değerlendiremedik, üzgünüz. Oynadığımız futbolunun karşılığını alamadık." ifadelerini kullandı.

Futbolcuların salı ve çarşamba günleri atletik performans testine gireceğini dile getiren Koçak, şöyle devam etti:

"Elimde herhangi veri yok. Futbolcuların genel durumuyla ilgili bilgim yok. Oyuncuların hangi seviyede olduğunu bilmemiz lazım. Çarşamba akşamı da Antalya'da buluşup kampa gireceğiz. Yeni Malatyaspor maçına kadar hazırlıklarımızı burada sürdüreceğiz. Milli takım arasını iyi değerlendirmek istiyoruz. Şu an istediğimiz seviyede değiliz. Her geçen gün yol katediyoruz. Kendimizi geliştirmemiz, çok çalışmamız lazım. Daha tempolu, coşkulu oynamamız lazım. Bunun bilincindeyiz."

Taraftara da seslenen Koçak, "Üzgün olduklarının farkındayız. Bu camiaya, taraftara inanarak geldim. Geçen sezondan başlayan gergin bir atmosfer var. Taraftarlara şunu diyorum; inanın gece gündüz çalışıyoruz. Tek hedefimiz taraftarları mutlu etmek. Sakin olsunlar, en kısa zamanda galibiyetler hediye eden bir takım olacağız. Bunun mücadelesini veriyoruz." diye konuştu.

İlk Yorumu Sen Yaz
code
Tercüme