8 Eylül 2024 Pazar
ads
DOLAR 33.98 ₺
EURO 37.73 ₺
STERLIN 44.73 ₺
G.ALTIN 2,725.36 ₺
BTC 53,922.92 $
ETH 2,225.53 $
BİST 9,771.16

Ankaragücü'nde taraftar yönetimden ne istedi?

Ankaragücü 4764
Yayınlama: 28 Mayıs 2024 Salı 21:22 Kaynak: Haber Merkezi

Ankaragücü'nde taraftar yönetimden ne istedi?

Ankaragücü kongre üyeleri ve taraftarları bir bildiri yayınlayıp yönetimin acil genel kurul kararı almasını ve bazı sorulara cevap vermesini istedi.

Kendilerine Bağımsız Ankaragücü kongre üyeleri ismini veren grup borç miktarının ve delege sayısının açıklanmasını beklediklerini ifade ettiler.

Sosyal medyada bir çok taraftarında paylaştığı bildiri şöyle:

Büyük ANKARAGÜCÜ Camiasına

Süper Lige veda etmenin derin üzüntüsünü her birimiz iliklerimize kadar hissediyoruz.

Ligde kalmak kolay, düşmek zordu. Zoru, hatalar silsilelerinin peşi sıra gelmesi ile başardık. Nerede, hangi hataların yapıldığını tekrara alıp camiamızı bir kez daha üzmek istemiyoruz.

Bu hatalar hepimizin malumu. Ancak bu durumun baş sorumlusu muhakkak ki Ankaragücü yönetimidir. Kendilerinden şeffaf kamuoyu önünde özeleştiri vermeleri beklentimizdir.

Kulübümüzün mali durumu, borçları, varsa hedefleri hiç zaman geçirmeden açıklanmalıdır. Olağan kongre tarihini yeni sezon yapılanması göz önünde bulundurularak yasaların izin verdiği en yakın tarih için ivedi şekilde açıklanmalıdır.

Önceki kongrede verilen sözlerin(tesisin yenilenmesi, borçsuz kulüp, transfer yasağının olmaması, Ajax modeli altyapı, Saray tesisi vb.) neden gerçekleşmediği paylaşılmalıdır. Delege sayısı ve yapısı kamuoyuna açıklanmalıdır.

Bağımsız Ankaragücü kongre üyeleri olarak Ankaragücü'müzü asla yalnız ve sahipsiz bırakmayacağız.Tek düstürumuz Ankaragücü'nün menfaatidir. Bizim gibi düşünen Mke Ankaragücü kongre üyelerimizi, yol haritamızı belirlemek için bizimle irtibaata geçmelerini bekliyoruz. Saygılarımızla.

iyi Gününde Kötü Gügününde Hep beraberiz Çünkü Biz Ankaragüçlüyüz !

BAĞIMSIZ MKE ANKARAGÜCÜ KONGRE ÜYELERI 

İlk Yorumu Sen Yaz
code
Tercüme