14 Eylül 2024 Cumartesi
ads
DOLAR 33.90 ₺
EURO 37.64 ₺
STERLIN 44.67 ₺
G.ALTIN 2,814.30 ₺
BTC 60,649.81 $
ETH 2,435.04 $
BİST 9,685.49

Ankaragücü'nde Tolga, Cephas, Bassogog ve Saponara açıklaması

Ankaragücü 8857
Yayınlama: 29 Ağustos 2024 Perşembe 13:21 Kaynak: Haber Merkezi

Ankaragücü'nde Tolga, Cephas, Bassogog ve Saponara açıklaması

Ankaragücü Teknik Direktörü Cihat Arslan, sakat futbolcular ve transferlerle ilgili açıklamalar yaptı.

Arslan, son iki lig maçında görev yapamayan Tolga Ciğerci'nin tedavi için Almanya'ya gittiğini ve sakatlığının bir hafta daha süreceğini açıkladı.

Hem Tolga Ciğerci'nin hem de Efkan Bekiroğlu'nun takım için çok önemli oyuncular olduğunun altını çizen Arslan, "Tolga, Türkiye'ye gelmiş en iyi oyunculardan biri. Aslında belki değerini bulmayan oyunculardan. Efkan da bizim istediğimiz orta saha oyuncusu tipi. Bu ligde şampiyon yapabilecek yetenekte. Performans olarak daha o düzeye gelmedi ama futbolcu kalitesi çok yüksek bir isim. Şampiyon olacaksak biz onlarla olacağız." değerlendirmesini yaptı.

Yabancı oyuncu transferi yapmak için öncelikle kontenjanı açmaları gerektiğine işaret eden Arslan, alternatif olarak 2 iyi futbolcuya ihtiyaç duyduklarını kaydetti.

Cephas yeniden antrenmanlara başladı

Renaldo Cephas'ın antrenmanlara çıkmaya başladığını belirten Arslan, "Ama durumu halen net değil. Düşük bir teklif var, onun kafası biraz karışık." dedi.

Arslan, Riccardo Saponara'dan takım bulamaması durumunda faydalanmayı düşündüklerini dile getirerek, "Saponara meselesinde yabancı kuralı daha önce farklıydı. O elimizi daha çok bağlıyordu. O zaman yönetim kuruluyla böyle bir karar alındı ama eğer kontenjanı boşaltamıyorsak bu kararı tekrar gözden geçirmemiz gerekir. Çünkü özel bir oyuncu. Tabii maliyeti bu lig için çok önemli. Gelirler çok düşüyor ama transfer olamıyorsa da bizimle çalışmaya devam edecek." şeklinde konuştu.

Arslan, Christian Bassogog'a ise üç haftadır resmi teklifin olduğunu ancak Kamerunlu oyuncunun durumunun henüz netleşmediğini ifade etti.

İlk Yorumu Sen Yaz
code
Tercüme