8 Eylül 2024 Pazar
ads
DOLAR 33.98 ₺
EURO 37.73 ₺
STERLIN 44.73 ₺
G.ALTIN 2,725.36 ₺
BTC 53,922.92 $
ETH 2,225.53 $
BİST 9,771.16

Ankaragücü'ne yönetimden moral

Ankaragücü 5203
Yayınlama: 22 Temmuz 2024 Pazartesi 12:12 Kaynak: Haber Merkezi

Ankaragücü'ne yönetimden moral

Ankaragücü'nde Yönetim Kurulu Kayseri Erciyes’te yeni sezona hazırlanan takımı ziyaret etti.

Ankaragücü Yönetim Kurulu üyelerinden Başkan Vekili ve Futbol Şube Sorumlusu Feridun Geçgel, Basın Sözcüsü Mehmet Hakkı Şanal ve Altyapı Sorumlusu Soner Kurt kampı ziyarete geldi.

Başkan Vekili ve Futbol Şube Sorumlusu Feridun Geçgel, futbolcularla yaptığı toplantıda “Biz çok büyük bir camiayız, geçen yıl şansız bir sezon geçirdik ama o sezonun defterini kapattık. Artık daha güçlü bir Ankaragücü için gece gündüz demeden en iyi şekilde çalışarak şampiyon olacağınıza ve hak ettiğimiz yerde olacağımıza yürekten inanıyorum” dedi.

Bu camiaya güvenmeyen, bu forma için savaşmayacak ve bu takıma inanmayan futbolcuların takımdan gidebileceğini belirten Geçgel, “Aramıza yeni katılan arkadaşlara da hoş geldiniz diyorum. Ankaragücü’müzü en iyi şekilde temsil edeceğinize canı gönülden inanıyorum. Bu yıl gençlerimizden de çok umutluyum. Sizlerle burada olduğum için de çok mutluyum. Biz her zaman yanınızdayız. Birlik ve beraberlik içinde kenetlenerek hak ettiğimiz yere geleceğiz bundan kimsenin şüphesi olmasın. Biz büyük bir aile olacağız, bu süreçte de sadece şehrimizin değil ülkemizin de takımı olacağız.” ifadelerini kullandı.

Basın Sözcüsü Mehmet Hakkı Şanal ve Altyapı Sorumlusu Soner Kurt da, UEFA 2024 Avrupa Şampiyonası’nda kullanılan orijinal futbol topunu teknik direktör Cihat Arslan'a hediye etti.

 

İlk Yorumu Sen Yaz
code
Tercüme