8 Eylül 2024 Pazar
ads
DOLAR 33.98 ₺
EURO 37.73 ₺
STERLIN 44.73 ₺
G.ALTIN 2,725.36 ₺
BTC 53,922.92 $
ETH 2,225.53 $
BİST 9,771.16

Ankaragücü'nün açık ara şampiyon olma potansiyeli var

BASKETBOLAnkaragücü 6661
Yayınlama: 12 Temmuz 2024 Cuma 19:06 Kaynak: Haber Merkezi

Ankaragücü'nün açık ara şampiyon olma potansiyeli var

Geçen sezon devre arasında son sıradaki ve 2 galibiyet alabilmiş Ankaragücü'ne transfer olan Hakan Yapar yeni sezon öncesi iddialı konuştu.

1.5 yıllık öszleşme imzalayan Hakan Yapar, yeni sezonda hedeflerinin şampiyonluk olduğunu ifade etti.

Hakan Yapar yeni sezon için şunları söyledi:

Geçen sezon geldiğimizde görevimiz çok zordu. İki galibiyetle son sıradaydık. Kurulan yeni kadroyla birlikte ivme kazandık, kaybetme psikolojisinden kurtulup kazanmaya başladık.

Kendimizi yukarı atınca play off hesabı yapmaya başladık. Balıkesir, Gaziantep, Haremspor maçlarından birini dahi kazansak averajla kaybettiğimiz play off’ları yakalayacaktık.

Sonuçta ilk hedef kurtulmaktı ve genel olarak güzel bitirdik. Play off’lara kalsak herşey olabilirdi çünkü üzerimizde baskı yoktu. Çok rahat oynayıp belki de BSL’ye çıkardık.

Ankaragücü ile 1,5 yıllık sözleşmenin ilk yarın sezonu kurtulmakla ilgiliydi. Şimdi ikinci görevimiz, yani şampiyonluk sırada.

Halil Abi çok iyi bir kadro kurdu. Kendisini kanıtlamış deneyimli oyucular ve çok yetenekli, gelişime açık gençlerle iddialı bir yolculuğa başlıyoruz.

Deniz Kılıçlı da bize çok katkı verecek. Kimyayı oluşturabilirsek ligi birinci bitirebilecek potansiyele sahibiz.

Geçmişte Aliağa Belediyesi, Tranzzon, TED Ankara Kolejliler, Sakarya BŞB, Bahçeşehir Koleji, Merkezefendi Belediyesi, Petkim ve Bodrum’la TBL’den BSL’ye yükselen mücadelelerin bir parçasıydım. Şimdi aynı onuru dokuzuncu kez Ankaragücü’nde yaşamak istiyorum. Güzel bir oluşumumuz var ve heyecanlıyız.

Halil Abi oyuncuya inisitayif veriyor. Tabii çok deneyimli bir koç ve oyunculardan maksimum verip almanın yollarını biliyor. Bununla birlikte kolay antrenör değil de değil çünkü çalışan, sahiplenen oyuncu görmek istiyor. Bunlar hem takımın, hem oyuncunun lehine istekler…"

(Basketfaul)

İlk Yorumu Sen Yaz
code
Tercüme