6 Eylül 2024 Cuma
ads
DOLAR 33.99 ₺
EURO 37.79 ₺
STERLIN 44.83 ₺
G.ALTIN 2,752.45 ₺
BTC 56,291.04 $
ETH 2,380.80 $
BİST 9,939.04

Ankaragücü ve Gençlerbirliği'nin eski hocasına büyük vefasızlık

AnkaragücüGençlerbirliği 13846
Yayınlama: 20 Temmuz 2024 Cumartesi 22:53 Kaynak: Haber Merkezi

Ankaragücü ve Gençlerbirliği'nin eski hocasına büyük vefasızlık

Çeşitli dönemlerde Ankaragücü, Gençlerbirliği, Ankara Demirspor ve Petrolofisi gibi başkent ekiplerinde teknik direktör olarak görev yapan Milli Takım eski Teknik Direktörü Tınaz Tırpan'a büyük vefasızlık.

Tınaz Tırpan'ı geçtiğimiz günlerde yapılan Türkiye Futbol Federasyonu Genel Kurulu'na eski başkan Mehmet Büyükekşi'nin Milli Takım teknik direktörleri kontenjanından delege seçilmediği ve yerine Sepp Piontex'in çağrıldığı ortaya çıktı.

Zafer Gazetesi yazarı Ali Erdoğan'a konuşan Tınaz Tırpan, daha önceki genel kurullarda delege olarak genel kurullara çağrıldığını ancak bilemediği bir nedenle bu kez kendisinin delege yapılmadığını ifade etti.

Bakımevi arıyor

Milli Takım ile bir çok başarıya imza atan Tınaz Tırpan, "Çok hastayım…Bir bakım evine ihtiyacım var. Bu konuda yardıma ihtiyacım var." ifadelerini de kullandı.

Misafirler ilgi hocaya ilgisizlik

EURO 2024'e uçakla misafır götüren TFF Milli takım hocasını unuttu

Geçtiğimiz günlerde yapılan Avrupa Futbol Şampiyonası'na uçak dolusu müsafir götürüp ağırlayan Mehmet Büyükekşi yönetimindeki Türkiye Futbol Federasyonu'nun Milli Takım'da görev yapan Tınaz Tırpan'ı unutması son rezaleti oldu.

İlk Yorumu Sen Yaz
code
Tercüme