16 Eylül 2024 Pazartesi
ads
DOLAR 33.99 ₺
EURO 37.85 ₺
STERLIN 44.96 ₺
G.ALTIN 2,821.25 ₺
BTC 58,626.60 $
ETH 2,287.49 $
BİST 0.00

Ankaragücü'nden Bahadır Han Güngördü'ye Süper Lig kulüpleri talip

Ankaragücü 6395
Yayınlama: 15 Haziran 2023 Perşembe 23:17 Kaynak: Haber Merkezi

Ankaragücü'nden Bahadır Han Güngördü'ye Süper Lig kulüpleri talip

Ankaragücü'nde gösterdiği performansla dikkat çeken Bahadır Han Güngördü, Süper Lig kulüplerini peşine taktı. Başkent temsilcisi, kaleciyi takımda tutmak istiyor.

Spor Toto Süper Lig'de mücadele eden Ankaragücü, sezonu 11. sırada bitirdi. Gelecek sezon daha iyi bir takım kurmak isteyen Başkent temsilcisi transfer çalışmalarına başlarken, kadrosunda yer alan oyunculara gelen teklifleri de değerlendirmeye başladı.

Süper Lig kulüpleri Bahadır Han'ın peşinde

Ankaragücü'nün 27 yaşındaki kalecisi Bahadır Han Güngördü, bu sezon gösterdiği performans ile dikkat çekti. Başarılı file bekçisi Süper Lig ekiplerini peşine taktı.

Ligin yeni takımı talip

Spor Toto 1. Lig'de bu sezon şampiyon olan Samsunspor, gelecek sezon Spor Toto Süper Lig'de kalıcı olmak adına iyi bir kadro kurmayı hedefliyor. Kırmızı-Beyazlı kulüp, kaleyi Bahadır Han'a emanet etmek istiyor.

Akdeniz ekipleri de Bahadır Han'ı istiyor

Süper Lig'in Akdeniz temsilcileri de Bahadır Han Güngördü ile ciddi şekilde ilgileniyor. Antalyaspor ile Alanyaspor, Ankaragücü'nün 27 yaşındaki file bekçisini kadrosunda görmek istiyor.

Ankaragücü'nde hedef Bahadır Han Güngördü ile devam etmek

Ankaragücü ise performansıyla kalede güven veren Bahadır Han Güngördü'den memnun. Faruk Koca yönetimi, 27 yaşındaki file bekçisinin farklı bir kulübe gitmesine karşı. Takım, 2024 yılına kadar sözleşmesi bulunan Bahadır Han ile yola devam etmeyi planlıyor.

Bahadır Han Güngördü'nün bu sezonki performansı

2021 yılında Ankara Demir'den bedelsiz olarak transfer edilen Bahadır Han Güngördü, bu sezon 18 maçta Ankaragücü kalesini korudu. 2 mücadelede sarı kart gören Bahadır Han, 22 gol yedi. 27 yaşındaki file bekçisi 6 müsabakada ise kalesini gole kapatmayı başardı.

 
İlk Yorumu Sen Yaz
code
Tercüme