30 Haziran 2024 Pazar
ads
DOLAR 32.88 ₺
EURO 35.18 ₺
STERLIN 41.87 ₺
G.ALTIN 2,450.67 ₺
BTC 60,377.98 $
ETH 3,366.53 $
BİST 10,647.91

Bağımsız Ankaragücü Delegeleri'nden flaş çıkış

Ankaragücü 4387
Yayınlama: 27 Haziran 2024 Perşembe 09:19 Kaynak: Haber Merkezi

Bağımsız Ankaragücü Delegeleri'nden flaş çıkış

Ankaragücü'nde 29 Haziran Cumartesi günü yapılacak olağan genel kurulu öncesi Bağımsız Ankaragücü Delegeleri'nden flaş bir çıkış geldi.

Bağımsız Ankaragücü Delegeleri adına adaylığını açıklayan Gazi Ercüment Tekin başkan adaylarının genel kurul öncesi bir taahhütname imzalaması için çağrıda bulundu.

Bağımsız Ankaragücü Delegeleri sosyal medya hesabından açıklama yapan Tekin, üyelik, şeffaflık, profesyonellerle çalışma ve Eryaman Stadyumu'nun fiziki şartlarının düzeltilerek giriş çıkış sorunlarının giderilmesi için taahhüt etmesini istedi.

Gazi Ercüment Tekin'in imzaya açtığı taahhütname şöyle:

MKE ANKARAGÜCÜ GENÇLIK VE SPOR KULÜBÜ DERNEĞİ ANKARA  

Tarih /06/2024 

Konu : Taahhütname 

29.06.2024 tarihinde yapılacak olan MKE Ankaragücü Gençlik ve Spor Kulübü Derneği Olağan Kongresinde Bağımsız Ankaragücü Delegeleri Adına Başkan Adaylığımı ilan etmiş bulunmaktayım. 

Doğrudan kulübümüzün lehine olduğuna inandığım aşağıdaki 4 madde için seçim sonucuna bağlı kalmaksızın, şahsım ve ekibim adına bu projelerin hayata geçirilmesinde tam ve karşılıksız yerine getireceğimizi, taahhüt ediyorum. 

1) Eşitlik ve Adalet ilkesi gereğince; Tüm Ankaragücü taraftarları için delegelik yolunun bir daha kapanmamak üzere açılması ve güçlü delegelik sisteminin oluşturulabilmesi için teşvik edici kampanyalar düzenlenmesi. 

2) Kulübün finansal durumu hakkında belirli periyotlarla, şeffaf bir şekilde bilgi paylaşımı yapılması. 

3) Kulübün profesyonellere emanet edilmesi, bir danışma kurulu oluşturulması ve sportif, idari, malı açılardan istışare edilmesi. 

4) Taraftarımızın özellikle giriş ve çıkışlarda büyük sorun yaşadığı Eryaman Stadyumunun fiziki şartlarının iyileştirilmesi. 

Saygılarımla, 

MKE Ankaragücü Gençlik ve Spor Kulübü Derneği 

Gazi Ercüment Tekin Bağımsız Ankaragücü Delegeleri Başkan Adayı 

Murat Ağcabağ Başkan Adayı 

İsmail Mert Fırat Başkan Adayı 

İlk Yorumu Sen Yaz
code
Tercüme