13 Eylül 2024 Cuma
ads
DOLAR 33.94 ₺
EURO 37.65 ₺
STERLIN 44.64 ₺
G.ALTIN 2,814.97 ₺
BTC 58,037.11 $
ETH 2,359.29 $
BİST 9,685.49

Behzat Ç.'den Etimesgut Belediyespor'a mobbing

DİĞER 16772
Yayınlama: 27 Ağustos 2024 Salı 18:24 Kaynak: Haber Merkezi

Behzat Ç.'den Etimesgut Belediyespor'a mobbing

Etimesgut Belediye Başkanı Erdal Beşikçioğlu'nun yönetimi değiştirmek için Etimesgut Belediyespor'a mobbing uyguladığı ifade edildi.

Erdal Beşikçioğlu'nun emri ile kulüp otobüsü ve ve gençler için düzenlenen spor okullarındaki belediye personeli çekilince Etimesgut Belediyespor zor durumda kaldı.

Herşeyin nedeni spor salonları mı?

CHP Genel Başkan Yardımcısı Gülşah Deniz Atalar'ın kardesşi Çayyolu'nda 'Sportsaacademy' ismiyle spor salonu çalıştıran M.Rıfat Deniz'in siyasi nüfusunu kullanarak Etimesgut'taki spor salonlarını belediyeden kiralamak istemişti.

Aynı zamanda Etimesgut Belediyespor başkanı da olan Etimesgut Belediye Başkan yardımcısı Metin Akyüz, salonların Gülşah Deniz Atalar'ın kardeşi M.Rıfat Deniz'e peşkeş çekilmesine izin vermeyince önce belediye başkan yardımcılığından sonra da kulüp başkanlığından istifa etmişti.

Haber Resmi

Bu kez kulübü istediler

Etimesgut Belediye Başkanı Erdal Beşikçioğlu ile yardımcıları Mutlu Kerimoğlu, Taylan Özgüven ve belediye meclis üyesi Ozan Yiğit, Etimesgut Belediyespor yöneticileri ile toplantı yapıp kulübün kendilerine devrini istedi.

Yönetim harcamaları istedi

Etimesgut Belediyespor başkan vekili Abidin Doğan ise göreve geldikten sonra kulübe kendi imkanları ile 75 milyon lira harcadıklarını ve bunun verilmesi halinde kulübü seve seve belediyenin istediği isimlere devredeceklerini ifade etti.

Haber Resmi

Mobbing başladı

Etimesgut Belediyesi'nin bu gelişme sonrası Etimesgut Belediyespor bünyesinde açılan spor okullarındaki personeli çektiği, daha sonra takım otobüsünü geri aldığı ifade edildi.

Bu arada zabıta ekiplerinin mobbing uygulamak için 3-4 gündür kulüp önünde nöbet tuttuğu belirtildi.

Haber Resmi

Ücretler arttı

Etimesgut Belediyespor yönetimi belediye personelinin spor okullarından çekilmesi sonrası kurs fiyatları arttırdı.

Kulüpten yapılan açıklamala şu ifadeler kullanıldı.

"Kıymetli Velilerimiz; Etimesgut Belediyesi desteğiyle 14 branşta yürütmekte olduğumuz spor okullarımızdan bugün itibariyle Etimesgut Belediye Başkan Yardımcısı İhsan Bahri Bellek'in talimatı ile belediye personelleri bünyemizden çekilmiştir. Kıymetli velilerimiz, spor okullarımızı sürdürebilmemiz adına kursiyerlerimizin aidatları 01/09/2024 tarihinden itibaren aylık 1.500 TL olarak belirlenmiş olup branşların tamamı ücretlidir.
Bilgilerinize saygılarımızla sunarız."

İlk Yorumu Sen Yaz
code
Tercüme