28 Haziran 2024 Cuma
ads
DOLAR 32.98 ₺
EURO 35.29 ₺
STERLIN 41.69 ₺
G.ALTIN 2,462.87 ₺
BTC 60,742.26 $
ETH 3,361.56 $
BİST 10,680.91

Beşiktaş'ta Bronckhorst imzayı attı

Beşiktaş 3135
Yayınlama: 14 Haziran 2024 Cuma 12:41 Kaynak: Haber Merkezi

Beşiktaş'ta Bronckhorst imzayı attı

Beşiktaş'ta teknik direktörlük görevine getirilen Giovanni van Bronckhorst törenle 2+1 yıllık sözleşme imzaladı.

Başkan Hasan Arat'ın da hazır olduğu toplantıda Giovanni van Bronckhorst, "Beşiktaş'tan teklif aldığımda gerçekten onur duydum." dedi. 

Beşiktaş'ın çok büyük bir kulüp olduğunu belirten Bronckhorst, "Çok fazla taraftarı var. Büyük kulüpler her zaman kupalar için savaşmalıdır. Güçlü, asla pes etmeyen, kupalar için savaşan bir takım olacağız. Sayın Başkan sıcak karşılamanız için teşekkür ediyorum. Burada olmaktan dolayı çok memnunum. Çalışmaya başlamak için sabırsızım. Kulübün ne kadar büyük olduğunu zaten biliyordum. Taraftarlarla tanışmak konusunda sabırsızım. Elimizden gelenin en iyisini yapacağız başarılı olmak için. Benim için de çok büyük bir an. Göreve başlamak için sabırsızlanıyorum" ifadelerini kullandı.

Beşiktaş Başkanı Hasan Arat ise Giovanni van Bronckhorst'un kendini kanıtlamış bir isim olduğunu belirterek, "Hepimizin tanıdığı ve saygı duyduğu bir Futbol insanıdır. Kulübümüz için en uygun isimlerden biri olduğuna inancımız tamdır. Teknik direktörümüz Giovanni van Bronckhorst ve yardımcısı Gastel'e hoş geldiniz diyorum. Türkiye'nin en büyük kulübü Beşiktaş'a hoş geldiniz. Sezon başında oynayacağı Avrupa Ligi play-off turu bizim çok önemli. Hocamızın bu tura takımımızı en iyi şekilde hazırlayacağına inanıyoruz." dedi.

İlk Yorumu Sen Yaz
code
Tercüme