8 Eylül 2024 Pazar
ads
DOLAR 33.98 ₺
EURO 37.73 ₺
STERLIN 44.73 ₺
G.ALTIN 2,725.36 ₺
BTC 54,209.36 $
ETH 2,276.54 $
BİST 9,771.16

Big Country Projesi ile Doğanın İçinde Lüks Villalar

DİĞER 871
Yayınlama: 27 Temmuz 2024 Cumartesi 18:39 Kaynak: Haber Merkezi

Big Country Projesi ile Doğanın İçinde Lüks Villalar

Akyapı Büyükçekmece projesi olarak da değerlendirilen, isminden de anlaşılacağı üzere Büyükçekmece’de yükselen bu proje, kendine ait benzersiz özellikleri ile kullanıcısını memnun etmeyi başarıyor. İstanbul’dan uzaklaşmadan, doğa ile iç içe olmanızı sağlayacak bir proje istiyorsanız tercih edebileceğiniz bu proje, şehrin merkezinde kalabalıklardan uzak bir yaşam vadediyor.

Büyük Hayaller İçin Big Country Projesi

66.489 metre2 inşaat alanında yükselen bu proje toplamda 126 adet villaya yer veriyor. Değişen ihtiyaçları başarıyla karşılayan villaların tamamı geniş bir bahçeye sahip olurken, bahçelerin tamamı manzarayı engellemeyecek şekilde dizayn ediliyor. 4 + 1 ve 7 + 1 arası farklı konut seçeneklerine sahip olan Big Country Projesi büyük ailelere büyük fırsatlar sunuyor.

İstanbul’da büyük hayallere sahip olanlar genellikle ev bulma konusunda zorlanıyor. Kalabalığın her geçen gün arttığı, buna bağlı olarak binaların da büyük bir hız ile yükselmekte olduğu İstanbul’da hayal ettiğiniz evi bulmakta zorlanıyorsanız Akyapı tarafından özenle tasarlanan Big Country Projesinin sizin için en iyi seçeneklerden biri olacağını bilmelisiniz.

İstanbul’da ev ararken dikkat etmeniz gereken en önemli etken taleplerinizdir. Örneğin kimileri için ev huzur, kimileri için ise merkezi konum gerektirir. Big Country projesi bu gibi isteklerin tamamını aynı anda karşılayabildiği için ilgi görür. Aynı anda hem huzurlu ve keyifli bir yaşam imkanı hem de merkezi ortamda konaklama seçeneği sunar.

Big Country Sosyalleşme Konusunda da Eşsiz Olanaklar Sağlıyor

Tenis kortları, basketbol sahası, futbol sahası, yüzme havuzu, çocuklar için oyun alanları ve çalışma alanları gibi ihtiyaç duyabileceğiniz bütün olanaklara kendi içerisinde yer veren Big Country Projesi; sosyalleşme konusunda da önemli bir çeşitlilik yaratır. Kafelerden restoranlara; birbirinden farklı ihtiyaçları başarıyla karşılayan dolayısıyla sevdiklerinizle veya arkadaşlarınızla sosyalleşmek için uzaklaşmamızı gerektirmeyen Big Country Projesi, değişen ihtiyaçları karşılama konusunda dünya markası olmayı hedefler.

Ayrıcalıklı bir yaşamın anahtarını sizlere sunan ve bunun için İstanbul’dan uzaklaşmanızı gerektirmeyen Big Country Projesi, ailenizdeki herkesin ortak beğenisine sunulur.  Özellikle kalabalık bir aileye sahipseniz ev ararken yaşadığınız en büyük problem bütün ailenin ortak beğenisine sunulan bir seçeneği tercih etmektir. Bu durum kalabalık aileler için kaotik bir hal yaratabilir. Ancak Big Country Projesi değişen ihtiyaçları karşılayabilecek kadar donanımlı olduğu için aile bireylerinizin hepsini aynı anda memnun etmeyi başarır. Tüm bu etkenler projenin gördüğü yoğun ilgiye sebep olan faktörler arasında yer alır.

Siz de Akyapı Büyükçekmece projesi ile İstanbul’da benzersiz bir eve sahip olabilirsiniz. Dünyanın en büyük metropollerinden biri olarak değerlendirilen ve Türkiye’nin en kalabalık şehri olan İstanbul sunduğu benzersiz fırsatlar ile pek çok kişinin hayalidir. Sizlerde milyonlarca kişinin hayali olan bu şekilde hayallerini süsleyen eve sahip olarak mutlu bir yaşamın kapılarını ayarlayabilirsiniz.

İlk Yorumu Sen Yaz
code
Tercüme