8 Eylül 2024 Pazar
ads
DOLAR 33.98 ₺
EURO 37.73 ₺
STERLIN 44.73 ₺
G.ALTIN 2,725.36 ₺
BTC 53,922.92 $
ETH 2,225.53 $
BİST 9,771.16

Bursaspor'da Enes Çelik dönemi

TFF 3.Lig 3253
Yayınlama: 26 Mayıs 2024 Pazar 18:05 Kaynak: Haber Merkezi

Bursaspor'da Enes Çelik dönemi

Bursaspor'un Olağan Seçimli Genel Kurulu'nda tek aday olan Enes Çelik, kulübün 33'üncü başkanı oldu.

Açık oylama sonucu 3 yıllığına göreve gelen Enes Çelik yaptığı konuşmada, "Tarihimizin mali ve sportif olarak en sıkıntılı sürecini yaşıyoruz. Bu durumun neden kaynaklandığının fayda sağlamadığı bir süreçteyiz. Geçmişte yaşanılan yanlışları tabii ki araştıracağız. Aslolan, geleceği nasıl inşa edeceğiz konusudur. Öncelikle mevcut durumumuzu sizinle paylaşmak istiyorum.

1.5 milyar lirayı aşan toplam borcumuz, transfer tahtası kapalı, Bursasporluyum diyen herkesin üzgün olduğu, amatör tel örgülü sahalarda oynatılmak zorunda bırakılmış bir Bursaspor. Ağrımıza gitse de bu tabloyu görerek, gelecek inşasına gerçekçi bir yaklaşımla çalışmalıyız. Bunun için Bursa dayanışması ve şampiyon Bursaspor anlayışı ile yola çıkacağız. Ben inanıyorum ki ilk adım olan Bursa dayanışması ile ilgili çok ciddi bir mesafe aldık. İkinci olarak sağlamamız gereken güven ortamının oluşmasıdır" ifadelerini kullandı.

Yönetim kurulu ise şu şekilde:

Asil üyeler: "Enes Çelik, Emir Çokçağlayan, Mesut Günal, Oğuzhan Kutlucan, Muhammet Danışman, Coşkun Özel, Murat Hatipoğlu, Coşkun Yavuz"

Yedek üyeler: "Faruk Bakgör, Latif Albayrak, Ali Ağır, Fatih Bulut, Ömer Keskin, Erdinç Doğan, Bilal Akman, Tolga Kayaer"

İlk Yorumu Sen Yaz
code
Tercüme