16 Eylül 2024 Pazartesi
ads
DOLAR 33.96 ₺
EURO 37.81 ₺
STERLIN 44.76 ₺
G.ALTIN 2,813.52 ₺
BTC 58,688.06 $
ETH 2,289.89 $
BİST 9,657.77

Çitlekçi'den 3. Olimpiyat Şampiyonluğuna hazırlanan Abdullah Öztürk'e destek

DİĞER SPORLAR 4225
Yayınlama: 3 Ağustos 2024 Cumartesi 18:04 Kaynak: Haber Merkezi

Çitlekçi'den 3. Olimpiyat Şampiyonluğuna hazırlanan Abdullah Öztürk'e destek

Çitlekçi, Paris 2024 Paralimpik Oyunlarında 3. kez olimpiyat şampiyonluğu hedefleyen Türk sporunun yaşayan efsanesi milli sporcu Abdullah Öztürk’e sponsor oldu.

Tunçlar Holding; Gıda sektörünün en hızlı büyüyen markası Çitlekçi ile 100’ün üzerinden madalya sahibi olan Abdullah Öztürk’ü Türk spor tarihinde bir ilke imza atması için destekleyecek. Çitlekçi; Abdullah Öztürk ile beraber masa tenisinde engelli sporculara da destek verecek. 

Tunçlar Holding’de gerçekleşen imza törenine Tunçlar Holding Yönetim Kurulu Başkanvekili Abdullah Tunç ve Milli Sporcu Abdullah Öztürk katıldı. İmza töreninin ardından masa tenisi şovu yapan Milli sporcu 2016 Rio ve 2020 Tokyo’da giydiği şampiyonluk tişörtünü Abdullah Tunç’a hediye etti.

Abdullah Öztürk’e Sponsor Olmak Gurur Verici

Tunçlar Holding Yönetim Kurulu Başkanvekili Abdullah Tunç imza töreninde yaptığı açıklamada Çitlekçi olarak Türk sporunun en değerli isimlerinden olan Abdullah Öztürk ile bir arada olmaktan büyük bir gurur duyduklarını ifade etti. Tunç, Çitlekçi markası ile engelli sporculara desteklerinin sadece olimpiyatla sınırlı kalmayacağını projelerle devam edeceğini ifade etti.

Türkiye’de yaşayan milyonlarca engelli bireyin sporla birlikte yaşamlarına çok büyük bir anlam ve değer kattığını vurgulayan Abdullah Tunç, “Bu anlamda Türk sporunda elde ettiği tarihi başarılarla gençlerimize rol model olan sevgili Abdullah Öztürk ile aynı yolda olmaktan büyük bir gurur duyduğumuzu belirtmek istiyoruz. Milli sporcumuzun istikrarı, azmi ve hedeflerine ulaşma isteği; Tunçlar Holding’in ve Çitlekçi markamızın kuruluş ve büyüme hedefleri ile örtüşüyor. Başarının kriteri önce inanmak sonra çok çalışmaktan diyoruz. Engelli bireylerimizin toplumumuzdaki yerinin ve değerinin bizler için ne kadar önemli olduğunu özellikle vurgulamak istiyoruz” dedi.

Haber Resmi

Türk Sporunda Bir İlki Başaracağına İnanıyoruz

Abdullah Öztürk’ün Rio 2016 ve Tokyo 2020’den sonra Paris 2024’te de çok büyük başarılara imza atacağına yürekten inandıklarını kaydeden Tunç, “ Abdullah Öztürk’ün şampiyon zihniyetine sahip bir sporcu olması hem bir sporsever olarak hem de kendi sektöründe yıllarca zirvede kalmayı başarabilmiş bir marka olarak bizler için büyük bir öneme sahip. Böylesine eşine az rastlanır bir mantalitenin ortaya koyduğu sonuçla zaten zirvenin değişmezi oluyorsunuz. Bu anlamda vizyonuyla farkındalığıyla ve hedefleriyle bire bir örtüşen bu iki değerli hayat hikayesinin bir arada olması bizlere de büyük bir mutluluk sağlıyor” açıklamasında bulundu.

Üst Üste Üç Altın Madalya Alan İlk Sporcu Olmak Hedefim…

Milli para masa tenisçi Abdullah Öztürk, Rio 2016 ve Tokyo 2020’den sonra Paris 2024 Paralimpik oyunlarında da altı madalyayı kazanarak Türk spor tarihinde bir ilke imza atmak istediğini söyledi. 
Paralimpik oyunları tarihimizde üst üste üç kez altın madalya kazanan ilk sporcu olmak için Paris’te mücadele edeceğini vurgulayan Abdullah Öztürk, “Çalışmalarımızı hummalı şekilde sürdürüyoruz. Paris’te elimizden gelen en iyisini sahaya yansıtmak için sabırsızlanıyoruz. Paralimpik oyunlarına bir aydan az bir süre kaldı. Heyecanımız artık dorukta.  Ay-yıldızlı Bayrağımızı göndere çektirmenin gururunu yaşamak ve İstiklal Marşımızı okumak için gece gündüz çalışmalarımıza devam ediyoruz” dedi.

Kariyeri boyunca zirvede yer almak ve orada kalabilmek için çok önemli bir mental güce sahip olunması gerektiğini belirten Öztürk, “Bunu başarabilmenin ne denli zor olduğunu kelimelerde ifade etmek gerçekten çok zor ancak bunu başardıktan sonra bizden sonraki nesilleri rol model bir sporcu olduğumuzu bilmek büyük bir mutluluk kaynağı” ifadelerini kullandı.

Haber Resmi

Çitlikçi Markasının Vizyonu ve Farkındalığı Mutluluk Verici

Uzun uzun yıllardır sponsorluk konusunda önemli sıkıntılar yaşadıklarını kaydeden Abdullah Öztürk, bu anlamda Çitlikçi markasının ortaya koyduğu vizyon ve farkındalık için büyük bir mutluluk duyduğunu vurguladı. Destekleri için Tunçlar Holding’e teşekkürlerini sunan şampiyon sporcu, böylesine değerli işbirliklerinin sporculara çok büyük bir güven ve motivasyon sağladığını kaydetti.

Para masa tenisinin Paralimpik oyunları tarihinde Türkiye’nin en başarılı branş olduğuna dikkat çeken Abdullah Öztürk, Kendilerinden sonra yetişecek masa tenisçilerin desteklenmesi hususunda Çitlekçinin çok büyük bir farkındalığı imza atacağını müjdeledi.

“Yeni Abdullah Öztürklerin yetişmesi ve Türk sporunda yeni şampiyonluk hikayelerinin yazılmasında Çitlekçi ile Paris 2024’ten sonra çok değerli bir projeye imza atacağız” diyen şampiyon sporcu, “Genç kardeşlerimize bırakacağımız şampiyonluk mirasının en önemli ayağı olacak ‘Engelsiz Şampiyonlar Akademisi’ projesi kapsamında Çitlekçi, Lider Engelliler Gençlik ve Spor Kulübü çatısı altındaki engelli sporcu kardeşlerimizin hayatlarına dokunacak. Böylesine anlamlı bir projenin elçisi olmaktan büyük bir gurur duyduğumu ifade etmek istiyorum. Bu akademi çerçevesinde nice şampiyonların yetişeceğine yürekten inanıyorum” açıklamasında bulundu.

İlk Yorumu Sen Yaz
code
Tercüme