12 Eylül 2024 Perşembe
ads
DOLAR 33.98 ₺
EURO 37.54 ₺
STERLIN 44.40 ₺
G.ALTIN 2,753.68 ₺
BTC 57,864.23 $
ETH 2,363.69 $
BİST 9,419.66

Dexiren Nedir: Dexiren Ne İşe Yarar?

DİĞER 819
Yayınlama: 20 Ağustos 2024 Salı 08:29 Kaynak: Haber Merkezi

Dexiren Nedir: Dexiren Ne İşe Yarar?

Merak edilen tabletler arasında deixren nedir deixiren ne işe yarar yer almaktadır. Söz konusu tablet türü, streoid olmayan antiinflamatuar ilaç grubunda yer almaktadır. Bu bakımdan deixiren tablet doğrudan iltihap giderici ilaç familyasında yer almaktadır.

Deixiren Tablet Ne İçin Kullanılır?

İlacın en temel özellikleri arasında ise deixiren tablet ne için kullanılır tabletin birçok hastalıklarda güvenle kullanılmasıdır. Bu kapsamda ise deixiren tableti akut gut artriti, akut kas iskeleti sistemi ağrıları ile postoperatif ağrılar ve son olarak da dismenore tedavisinde kullanılmaktadır. Bu nedenle deixiren tablet günlük kullanıma uygundur. Sadece tabletinizi doktorunuzun belirtmiş olduğu günlük dozaj üzerinden almanız gerekir.

Deixiren Tabletin Yan Etkileri Var mı?

Genel itibariyle dexiren tabletin yan etkileri var mı söz konusu tabletin doğal olarak da olsa hafif düzeyde bazı yan etkileri var. Tabletin özellikle de aşırı dozajdan alınması beraberinde hastalarda baş ağrısı, baş dönmesi, mide bulantısı, kusma ve iştahsızlık gibi bazı yan etkilerin meydana gelmesine neden olabilmektedir. Bu nedenle deixiren tablet bilinçli bir şekilde alınmalıdır.

Deixiren Tablet 2024 Güncel Fiyatı Nedir?

Eczaneniz üzerinden deixiren tablet 2024 güncel fiyatı nedir söz konusu tabletin 2024 güncel satış fiyatını sorabilirsiniz. Deixiren tablet doktor tarafından beyaz reçete üzerinden yazılır. Bu nedenle özellikle BAĞ-KUR ve SSK ile ilaç satışı yapılan eczaneler üzerinden deixren tabletinizi indirimli fiyattan satın alabilirsiniz. İlacın ödemesini ise nakit haricinde bankanızın kredi kartı üzerinden de yapabilirsiniz.

İlk Yorumu Sen Yaz
code
Tercüme