27 Eylül 2024 Cuma
DOLAR 34.18 ₺
EURO 38.08 ₺
STERLIN 45.73 ₺
G.ALTIN 2,927.91 ₺
BTC 65,136.52 $
ETH 2,631.25 $
BİST 9,748.97

Emre Belözoğlu'ndan flaş açıklamalar

GalatasarayFenerbahçe 3152
Yayınlama: 27 Eylül 2024 Cuma 09:09 Kaynak: Haber Merkezi

Emre Belözoğlu'ndan flaş açıklamalar

Ankaragücü'nün küme düşürdükten sonra pek ortalıkta görünmeyen Emre Belözoğlu Fenerbahçe'nin Union Saint-Gilloise maçında ortaya çıktı.

Karşılaşmayı tribünlerden izleyen Emre Belözoğlu, bir Youtube kanalında Fenerbahçe'nin Union Saint-Gilloise'yı 2-1 mağlup ettiği maç sonrası Fenerbahçe ve Galatasaray'ı değerlendirdi.

Emre Belözoğlu'nun açıklamaları şöyle:

"Fenerbahçe'nin stadyumunun atmosferini çok beğendiğimi söylemem lazım.

Sosyal medya ya da genel kanı böyle mutsuzluk hakim gibi düşünürken ben. Stadın atmosferi beni mutlu etti bu anlamda. Stadın enerjisi çok iyiydi.

Fenerbahçe'nin iştahında, arzusunda, bir şeyleri yapma çabasında bir problem görmedim. Derbiyi de buna dahil edebilirim.

Ama Fenerbahçe'nin topla beraber hızlanması, rakibin topa sahip olduğu süreçlerde o mesafeyi daraltıp beraber hareket etme hızının biraz problemli olduğunu görüyorum. Bu düzelmeyecek bir şey değil.

O hız konusunda sadece topa sahip olma kriter değildir. Aynı zamanda top rakibe geçtiğinde de bunu hızlı bir şekilde mesafelendirebilme...

Bunu bence açık ara Türkiye liginde de Galatasaray iyi yapıyor. Fenerbahçe'nin bu konuda bir eksikliği var.

Fenerbahçe biraz daha karşılama üzerine... Arzu, istek kesinlikle yok demem ama yeterli olmadığını da düşünüyorum. Geliştirilmesi gereken bir durum var orada.

Galatasaray riksli oynuyor

Topa sahip olurken bir o kadar da savunma güvenliği planı yapmanız gerektiği yerde de Galatasaray çok riskli bir oyun tercih ediyor. Galatasaray'ın maçlarında çok gol yiyebileceği pozisyonlar da verdiğini kabul etmek lazım ama bundan çekinmiyor. Çünkü atabilecek cesareti var.

Galatasaray, çift santrfora dönerse arkasında Mertens gibi bir oyuncudan vazgeçmek zorunda kalabilir. Mertens'in Galatasaray için önemli bir oyuncu olduğunu düşünüyorum ama bazen teknik adamlık seni bazı şeylerden vazgeçmeye zorlayacak kararlar alma durumuna iter. Okan hoca bazen ikili, bazen tekli devam edecektir. Okan abinin Icardi ve Osimhen'i beraber oynatma isteğini uygulacağını düşünüyorum."

İlk Yorumu Sen Yaz
code
Tercüme