8 Eylül 2024 Pazar
ads
DOLAR 33.98 ₺
EURO 37.73 ₺
STERLIN 44.73 ₺
G.ALTIN 2,725.36 ₺
BTC 53,922.92 $
ETH 2,225.53 $
BİST 9,771.16

Emre Belözoğlu'ndan flaş Ankaragücü açıklaması

Ankaragücü 12047
Yayınlama: 19 Temmuz 2024 Cuma 08:56 Kaynak: Haber Merkezi

Emre Belözoğlu'ndan flaş Ankaragücü açıklaması

Ankaragücü'nün küme düşeren teknik direktör olarak tarihe geçen Emre Belözoğlu TFF Genel Kurulu'nda açıklamalarda bulundu.

Emre Belözoğlu, "Geçen sene zor bir dönem geçirdim. Ankaragücü ve bizim adımıza üzüntü veren bir sonuç oldu. Çok hedefli ve hayalli bir şekilde yola çıkmıştık ama hayatta bunlar var." dedi.

Gelecek sezon planı hakkında da konuşan Emre Belözoğlu, "Yeni bir teknik adam olarak 3. senemde bazı teklifler geldi. Biraz dinlenmek istediğimi belirttim. Önümüzdeki hafta başka konularla ilgili bir gelişme olacak." ifadelerini kullandı.

Sert yaklaşımlar var

Delege olarak ilk kez oy verdiğini söyleyen genç çalıştırıcı, "Türk futbolu adına en hayırlısının olmasını diliyorum. Gördüğüm kadarıyla sert yaklaşımlar var ama birbirleriyle anlaşamayan kulüp başkanlarının dakikalarca sohbet ettiğini görüyoruz. İyi bir ortam olduğunu düşünüyorum." ifadelerini kullandı.

3 oyuncuya övgü

Emre Belözoğlu EURO 2024'te çeyrek finale kadar yükselen millilerimiz için ise şu sözleri kullandı:

"Milli takımın yaptığı bir başarıdır. Biz futbol ülkesi değiliz. 5 tane net turnuvaya katıldık ve 2. kez çeyrek finale kaldı. Oyuncu grubunun enerjisini başarılı buluyorum. Montella ve ekibini de başarılı buluyorum. Bir teknik direktörlük sınavı verdi. Bence turnuvada en iyi 3 oyuncu Ferdi Kadıoğlu, Mert Müldür ve Kaan Ayhan'dı. Ancak Arda Güler'in biraz daha tecrübelenip biraz daha net oyuncu olma yolunda ilerlerse bayrağı eline alır."

İlk Yorumu Sen Yaz
code
Tercüme