19 Eylül 2024 Perşembe
ads
DOLAR 34.02 ₺
EURO 38.13 ₺
STERLIN 45.27 ₺
G.ALTIN 2,833.47 ₺
BTC 61,941.24 $
ETH 2,389.50 $
BİST 9,926.36

Erdal Beşikçioğlu söz verdiği antrenörleri işsiz bıraktı

DİĞER SPORLAR 3385
Yayınlama: 18 Eylül 2024 Çarşamba 11:57 Kaynak: Haber Merkezi

Erdal Beşikçioğlu söz verdiği antrenörleri işsiz bıraktı

Etimesgut Belediyesi Belediye Başkanı Erdal Beşikçioğlu'nun Etimesgut Belediyespor yönetimini ele geçirmek için yaptığı hamleler antrenörleri işsiz bıraktı.

Etimesgut Belediye Başkanı Erdal Beşikçioğlu'nun yönetimi değiştirmek için yaptığı teklif kabul edilmeyince Etimesgut Belediyespor'a mobbing uygulamaya başlamıştı. 

Erdal Beşikçioğlu'nun emri ile kulüp otobüsü ve ve gençler için düzenlenen spor okullarındaki belediye personeli çekilince Etimesgut Belediyespor zor durumda kalmıştı.

İş söz verdi

Etimesgut Belediyespor'un spor okullarında çalışan antrenörler ile bir toplantı yapan Erdal Beşikçioğlu'nun "Etimesgut Belediyespor antrenmanlarına katılmayın. 10 gün içinde sizi belediyede işe alacağım" sözü verdiği iddia edildi.

Ancak Etimesgut Belediyespor'dan ayrılan antrenörlerin hiçbirinin henüz belediyede işe alınmadığı ifade edildi.

Süreç nasıl başladı ?

CHP Genel Başkan Yardımcısı Gülşah Deniz Atalar'ın kardeşi Çayyolu'nda 'Sportsaacademy' ismiyle spor salonu çalıştıran M.Rıfat Deniz'in siyasi nüfusunu kullanarak Etimesgut'taki spor salonlarını belediyeden kiralamak istemişti.

Aynı zamanda Etimesgut Belediyespor başkanı da olan Etimesgut Belediye Başkan yardımcısı Metin Akyüz, salonların Gülşah Deniz Atalar'ın kardeşi M.Rıfat Deniz'e peşkeş çekilmesine izin vermeyince önce belediye başkan yardımcılığından sonra da kulüp başkanlığından istifa etmişti.

Erdal Beşikçioğlu kulübü istedi
Erdal Beşikçioğlu, Etimesgut Belediyespor yönetimi ile toplantı yapmış kulübün kendilerine devredilmesini istemişti.
İsteği kabul edilmeyen Erdal Beşikçioğlu, Etimesgut Belediyespor'a mobbing uygulamaya başlamıştı.
Spor okullarından personeli ve antrenörleri çeken Erdal Beşikçioğlu Etimesgutlu gençlerin spor faliyetlerine de sekteye uğrattı.

İlk Yorumu Sen Yaz
code
Tercüme