18 Ekim 2024 Cuma
DOLAR 34.25 ₺
EURO 37.20 ₺
STERLIN 44.73 ₺
G.ALTIN 2,987.52 ₺
BTC 67,504.58 $
ETH 2,615.20 $
BİST 8,949.30

Erkan Sözeri'den flaş Ankaragücü açıklaması

AnkaragücüŞanlıurfaspor 11367
Yayınlama: 12 Ağustos 2024 Pazartesi 08:47 Kaynak: Haber Merkezi

Erkan Sözeri'den flaş Ankaragücü açıklaması

Ankaragücü'ne 2-0 yenilen Şanlıurfaspor'da teknik direktörü Erkan Sözeri, “Biraz zamana ihtiyacımız var” dedi.

Trendyol 1. Lig’in ilk haftasında Şanlıurfaspor, deplasmanda Ankaragücü’ne 2-0 yenildiği maç sonrasında konuşan Erkan Sözeri, “Kısıtlı bütçelerle iyi bir takım oluşturmaya ve iyi bir futbol oynamaya çalışıyoruz. Bunun da emarelerini parça parça gördüğümüzü düşünüyoruz. Kongre sürecinden dolayı sezonu geç açtık. O yüzden, oyuncularım çok özverili ve iyi çalıştılar. Bugün de sahada o çalışmanın karşılığını fiziksel olarak yorulana kadar gayet iyiydi. İlk yarı bir iki pozisyon oldu ama onda da oyuncularımız gerçekten iyi irade gösterdiler. İkinci yarı başlar başlamaz Bajic’in uzaktan golü bütün planları bozdu. Hala çok pozisyon vermiyorduk” diye konuştu.

Sözeri, Ankaragücü'nün ligin en kaliteli takımlarından bir tanesi olduğunu ve iyi reaksiyon verdiklerini dile getirerek, “Biraz zamana ihtiyacımız var” değerlendirmesinde bulundu.

Ankaragücü’nün takımı, camiası ve taraftarıyla her zaman hedefi olan bir takım olduğunu kaydeden Sözeri, sözlerine şöyle sürdürdü:

“Geçen sezon talihsiz bir şekilde bir alt lige düştüler. Şimdi de tekrar çıkmanın hesaplarını yapıyorlar. Ankaragücü kaliteli bir takım, iyi oynadılar ama biz de reaksiyon verdik. Nihayetinde 2-0 mağlup olduk. Artık, önümüzdeki Ümraniyespor maçına odaklanıp, hazır hale gelmeye çalışacağız ve puanları hanemize yazdırmaya çalışacağız. Bu sene 1. Lig, Süper Lig ayarında diyebilirim. Transfer yasağı olan takım yok.”

İlk Yorumu Sen Yaz
code
Tercüme