8 Eylül 2024 Pazar
ads
DOLAR 33.98 ₺
EURO 37.73 ₺
STERLIN 44.73 ₺
G.ALTIN 2,725.36 ₺
BTC 53,922.92 $
ETH 2,225.53 $
BİST 9,771.16

Faruk Koca'dan Murat Ağcabağ'a gözdağı

Ankaragücü 4950
Yayınlama: 7 Haziran 2024 Cuma 23:20 Kaynak: Haber Merkezi

Faruk Koca'dan Murat Ağcabağ'a gözdağı

Ankaragücü Başkanı Faruk Koca şu anki yönetimin seçilmemesi halinde alacaklarını tahsil edeceğini söyledi.

Faruk Koca, Zafer Gazetesi'ne verdiği demeçte alacak miktarını ifade etmezken açıklamalarının aday olacak Murat Ağcabağ'a ve yönetimine gireceklere gözdağı olduğu ifade edildi.

Ankaragücü eski başkanı Faruk Koca, şu andaki yönetimin kendisiyle birlikte görev yaptığını destek vermesinin normal olduğunu, küme düşmede herkesin sorumlu olduğunu söyledi.

Faruk Koca'nın açıklamaları şöyle:

"Ankaragucu küme düşmemeliydi. Kriz iyi yönetilemedi. Şimdi tekrar nasıl Süper Lig'e çıkarız onun plan ve projesi yapılmalı."

Desteğim sürecek

"Şu andaki yönetimdekiler benim arkadaşlarım. Her türlü destek vermem normal. Seçimi kazandıkları takdirde yine en büyük destekçileri olacagim. Arkadaşlarım kazanamadığı takdirde kazanan yönetim ihtiyaç duyduğu takdirde görüş ve önerilerini belirtirim."

Ağcabağ şov yapıyor

"Kongerede Ankaragücü üyesi olan herkes aday olabilir. Ancak adaylarından gerçekçi olmaları gerekir. Murat Ağcabağ şov yapıyor. Ne kadar para ile geleceğini açıkladı. Bu parayı bankaya yatırsın, borçları kabul edeceğini belirtsin buyursun aday olsun seçilsin. Sadece şov yaparak tribünlere oynuyor."

Alacaklarımı tahsil ederim

"Ankaragücü'ne maddi katkılarım oldu. Kendi olanaklarım ile maddi destek verdim. Alacaklarımı şu andaki yönetim seçilmediği takdirde tahsil edeceğim. Tabiki bir kısmını da bağışta bulunabilirim."

Tesis projesi

"Sayın Cumhurbaşkanımıza görüşmüştüm. Eskişehir yolu üzerinde Ankaragücü için sosyal tesis yapacaktık. Ama gelişen olayları biliyorsunuz. Olmadı. İnşallah Ankaragücü'ne layık tesisi yapacağız."

İlk Yorumu Sen Yaz
code
Tercüme