8 Temmuz 2024 Pazartesi
ads
DOLAR 32.66 ₺
EURO 35.33 ₺
STERLIN 41.97 ₺
G.ALTIN 2,501.66 ₺
BTC 57,905.80 $
ETH 3,042.29 $
BİST 10,851.78

Gençlerbirliği'nde tek tribün kararına tepki

Gençlerbirliği 4756
Yayınlama: 5 Temmuz 2024 Cuma 09:04 Kaynak: Haber Merkezi

Gençlerbirliği'nde tek tribün kararına tepki

Gençlerbirliği'nde 4 taraftar grubu ile yapılan 'tek trübün' toplantısı ve alınan karara ilk tepki  Ultras Kardeşler grubundan geldi.

Tek tribün oluşumuyla ilgili sürece dahil edilmediklerinin ifade eden Ultras Kardeşler, taraftara tek yer dayatılmasının yanlış olduğunu ifade etti.

Ultras Kardeşler'in açıklaması şöyle:

Gençlerbirliği Spor Kulübünün almış olduğu kararlar doğrultusunda taraftarlarımıza sadece maraton ve vip tribünleri açılacağı bilgisini yayınlamıştır.  Bizi de dinleseydiniz keşke !

Yönetim kurulumuzdan birkaç yöneticinin burayı babasının çiftliği sanıp , şirket gibi yönetmeye çalışması ve kafasına göre kararlar alarak yeni sezon öncesi ikinci defa Kale Arkasını kapatma denemesi kabul edilecek bir durum değildir. Kale arkasına kombine çıkarttınız , sonrasında bizi hiçe sayarak bu kararı aldınız.

Taraftarlarımıza ikinci bir seçenek tanınmadan tek yer politikasının dayatılmasını doğru bulmuyoruz. Son birkaç senedir Kale Arkasında verdiğimiz emeklerin göz ardı edilmesini kabul etmiyoruz.

Susmadan 90 dakika Gençlerbirliği için haykırmalarımızın önüne geçemeyeceksiniz !
Sevgimizin önüne engel koyan herkesin de karşısında olacağımızın bilgisini buradan sizlerle paylaşıyoruz. Sizlere destek olup kombinesini/biletini kendi cebinden alan bizleri dışarıda bırakarak kararlar aldınız. Dahil olmadığımız hatta haberimizin dahi olmadığı bu konuda karar aldınız. Biz de sonradan öğrendik. Bu yanlıştan dönmeniz için sizi uyardık. Kulübü şirket gibi yönetmeye çalışarak hiçbir işten anlamayan 3-5 yöneticinin gazına gelerek iş yaptınız.

Bu karardan dönülmediği taktirde bizleri karşısına alan Yönetim Kuruluna da 2024-2025 sezonunda başarılar diliyor bu konunun burada kapanmayacağını hatırlatmak istiyoruz.

Hiçbir taraftar grubu ile bir sorunumuz olmadığını, yukarıdaki yazılarda belirtildiği üzere alınan bu karardan da dönmeyeceğimizi , Güney Kale Arkası Tribünü açılmadığı taktirde Gençlerbirliği Genç Taraftarlar Derneği Yönetim Kurulunun ve Ultras Kardeşler grup üyelerimizin almış olduğu ortak kararlar neticesinde 2024-2025 sezonunda iç saha maçlarına gitmeyeceğimizi, ama armamızı da sahipsiz bırakmayacağımızı, başka şartlarda destek olacağımızı buradan kamuoyuna bildiririz.

İlk Yorumu Sen Yaz
code
Tercüme