24 Eylül 2024 Salı
DOLAR 34.15 ₺
EURO 38.09 ₺
STERLIN 45.70 ₺
G.ALTIN 2,883.47 ₺
BTC 63,064.45 $
ETH 2,631.04 $
BİST 10,025.70

Gençlerbirliği'nde yeni yönetimden futbolculara moral

Gençlerbirliği 3152
Yayınlama: 26 Eylül 2022 Pazartesi 20:36 Kaynak: Haber Merkezi

Gençlerbirliği'nde yeni yönetimden futbolculara moral

Gençlerbirliği’nde, genel kurulun ardından ilk toplantısı yapacak olan Başkan Niyazi Akdaş ve Yönetim Kurulu Üyeleri, toplantı öncesi antrenmanı ziyaret ederek teknik ekip, oyuncular, personelle sohbet etti ve günün anısına fotoğraf çektirdi.

Dün yapılan Olağanüstü Genel Kurul’da yeniden başkanlığa seçilen Niyazi Akdaş ve Yönetim Kurulu Üyeleri antrenmana çıkarma yaptı. Genel kurulun ardından bugün ilk yönetim kurulu toplantısını yapacak olan Başkan Niyazi Akdaş ve Yönetim Kurulu Üyeleri, toplantı öncesi antrenmanı ziyaret ederek teknik ekipten bilgi alıp, futbolcular ve personelle sohbet etti. Başkan Niyazi Akdaş ve Yönetim Kurulu Üyeleri günün anısına çekilen fotoğrafın ardından antrenman sahasından ayrıldı.

Çift antrenmanla hazırlıklar devam etti

Kırmızı-siyahlı başkent ekibi, milli maçlar nedeniyle lige verilen aradaki hazırlıklarını bugün yaptığı çift antrenmanla devam ettirdi. Kulüp antrenörlerinden Medet Coşkun yönetiminde günün ilk antrenmanına ısınma koşusuyla başlayan oyuncular, ritim ve koordinasyona yönelik özel çalışma yaptı. Antrenmanın ikinci bölümünde yarı sahada oyun oynayan kırmızı-siyahlı ekip, açma-germe egzersizleriyle çalışmaları sonlandırdı.

Isınma koşu ve koordinasyon çalışmasıyla başlayan akşam antrenmanında daha sonra topla koordinasyona yönelik oyuna geçildi. Yarı sahada iki takım halinde çeşitli pas organizasyonlarında bulunan oyuncular, kanatlardan orta, şut ve gol çalışması yaptı. Günün ikinci antrenmanı açma-germe egzersizleriyle son buldu.  

İlk Yorumu Sen Yaz
code
Tercüme