8 Eylül 2024 Pazar
ads
DOLAR 33.98 ₺
EURO 37.73 ₺
STERLIN 44.73 ₺
G.ALTIN 2,725.36 ₺
BTC 53,922.92 $
ETH 2,225.53 $
BİST 9,771.16

Gençlerbirliği'nden bir sosyal sorumluluk projesi daha

Gençlerbirliği 3163
Yayınlama: 7 Ekim 2022 Cuma 20:11 Kaynak: Haber Merkezi

Gençlerbirliği'nden bir sosyal sorumluluk projesi daha

Gençlerbirliğimiz Sosyal Sorumluluk Projesi kapsamında devlet koruması altındaki çocukları ağırladı.

Gençlerbirliği, sosyal sorumluluk projesi kapsamında devlet koruması altında bulunan çocukları, İlhan Cavcav Tesisleri’nde misafir etti. 

Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı Çocuk Hizmetleri Genel Müdürlüğü’nün işbirliğiyle yapılan organizasyonda bir de maç oynandı. 

Kıyasıya rekabetin ve neşeli anların yaşandığı maçta, devlet koruması altında bulunan çocuklar, bazı yönetim kurulu üyeleri, Sosyal Hizmetlerde görevli personeller de yer aldı. 

Gençlerbirliği Futbol Akademisi’nde düzenlenen organizasyona Başkan Niyazi Akdaş ve yönetim kurulu üyelerimiz, Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı Çocuk Hizmetleri Genel Müdürü Musa Şahin, Genel Müdür Yardımcıları Mustafa Bilir ve Şeref Kazancı, Daire Başkanı İbrahim Kürşat Ergüt, Ankara Aile ve Sosyal Hizmetler İl Müdürü Bekir Koçyiğit, Sosyal Sportif ve Kültürel Şube İl Müdür Yr. Ekrem Yavuz, Ankara Spor Koordinatörü Soner Aydın, ÇEKOM Müdürü Sezai Güven de katıldı. 

Devlet koruması altındaki çocukların hünerlerini sergiledikleri karşılaşmada yönetim kurulu üyesi İsmet Beltan'da forma giyerrken, Niyazi Akdaş, Yönetim Kurulu Üyeleri, A Takım Teknik Direktörü Taşkın Aksoy ve yardımcı antrenörler birlikte izledi.

Organizasyon sonunda yönetim kurulu üyeler, devlet koruması altındaki çocuklara günün anısına hediyeler dağıttı.

İlk Yorumu Sen Yaz
code
Tercüme