8 Eylül 2024 Pazar
ads
DOLAR 33.98 ₺
EURO 37.73 ₺
STERLIN 44.73 ₺
G.ALTIN 2,725.36 ₺
BTC 53,922.92 $
ETH 2,225.53 $
BİST 9,771.16

Gençlerbirliği'nden öncelik forveti güçlendirmek

Gençlerbirliği 4158
Yayınlama: 3 Ocak 2023 Salı 09:14 Kaynak: Haber Merkezi

Gençlerbirliği'nden öncelik forveti güçlendirmek

Spor Toto 1. Lig’in ilk yarısını 7 basamakla son sırada tamamlayan ve 15 Ocak’ta başlayacak ikinci yarıya farklı bir kadroyla girmeye hazırlanan Gençlerbirliği, özellikle forvet hattını güçlendirme çalışmalarına hız vermiş durumda.

Kapalı olan transfer tahtasını 1.5 sezon sonra açan kırmızı-siyahlılar, 100. yılını kutlamaya hazırlandığı dönemde yeni bir hayal kırıklığı yaşamamak adına kadroda yapmayı planladığı revizyonla ilgili temaslarını yoğunlaştırdı. İlk etapta, Fas’ın Hassania Agadir takımında forma giyen 29 yaşındaki orta saha ve hücum oyuncusu Mohammed Rharsalla ile anlaşan kırmızı-siyahlılar, forvet hattına tecrübeli bir ismi yerleştirecek.

Senegal asıllı Moritanyalı Souleymane Doukara, yeni takımına katılmak için gün sayıyor. 31 yaşındaki oyuncunun sağlık kontrollerinden geçirildiği, kendisine verilen bireysel program dahilinde çalışmalarını sürdürdüğü öğrenildi. Yeni yıl tatili nedeni ile transferin tamamlanmasını sağlayacak evrakların kulübe ulaşmadığı, belgelerin gelmesinin ardından bu transferin tamamlanacağı belirtildi.

Gençlerbirliği yönetimi teknik kadronun raporu doğrultusunda, ara transfer döneminde kadrosuna katmayı planladığı isimlerle ilgili temaslarını sürdürüyor.

Abdullah Durak ve Nurullah Aslan da işlem tamamlanırken, Umut Bulut, Özgür Çek, Gökhan Karadeniz ve Novikovas gibi isimlerle görüşülüyor. Beştepe cephesi son olarak eski oyuncusu Alaaddin Okumuş’u da listesine aldı.

Alaaddin okumuş son olarak Süper Lig ekiplerinden Sivasspor’da forma giyiyor. Kırmızı-siyahlı ekipte forvet hattında görev yapan isimlerden İlker Karakaş (3), Gökhan Altıparmak (1) gol atarken, hücuma dönük kanat oyuncularından Barış Alıcı (3), Arda Tuzcu (2) kez rakip fileleri havalandırdı. Başkent ekibinde ligin ilk yarısında en golcü isim olarak, ağırlık olarak defansta ve orta sahanın savunma yönünde oynayan Gökhan Gül (6) öne çıktı.

 
İlk Yorumu Sen Yaz
code
Tercüme