19 Eylül 2024 Perşembe
ads
DOLAR 34.09 ₺
EURO 38.01 ₺
STERLIN 45.28 ₺
G.ALTIN 2,803.89 ₺
BTC 60,173.05 $
ETH 2,323.83 $
BİST 9,774.49

Hakan Kutlu'dan flaş hakem açıklaması

Erzurumspor FK 3718
Yayınlama: 15 Eylül 2024 Pazar 22:51 Kaynak: Haber Merkezi

Hakan Kutlu'dan flaş hakem açıklaması

Ankara deplasmanında Gençlerbirliği karşısında 1-0 mağlup olan Erzurumspor’da Teknik Direktör Hakan Kutlu maç sonunda açıklamalarda bulundu.

Maça iyi başladıklarını ve genel olarak oyunun hakimi olduğunu belirten Kutlu, “Ön alan baskısını iyi yaptık fırsatlar da bulduk ancak değerlendiremedik. Açıkçası yaptığımız değişikliklerden tam anlamıyla istediğimizi alamadık. İkinci yarı golden sonra gerekli reaksiyonu veremedik. Şansız bir gol yedik ve karşılaşma bu şekilde sona erdi. Bu anlamda üzgünüz ve önümüzdeki maçlarda telafi edeceğiz” dedi.

Biraz sabır

Takviyelerden sonra iyi bir takım olduklarını anlatan Kutlu  “. Çok iyi oyunculara sahibiz. Fakat zamana ihtiyacımız var. Şu an bir geçiş sürecindeyiz bu anlamda herkesin ve özellikle camiamızın biraz daha sabırlı olması bekliyorum. Uyum sürecini atlattıktan sonra bu takım çok daha iyi olacaktır.

Maçta net bir penaltımız verilmedi. Hakem arkadaş Gençlerbirliği camiasına yakın bir isim çok eskiden bunu biliyorum. Atamalara biraz daha özen gösterilirse daha sağlıklı olur. VAR’da yine maalesef camiamızla sıkıntılı bir arkadaş var Emre Kargın açıkçası penaltı beklediğimiz pozisyonda uyarı yaptı mı çok merak ediyorum” ifadelerini kullandı.

İlk Yorumu Sen Yaz
code
Tercüme