8 Eylül 2024 Pazar
ads
DOLAR 33.98 ₺
EURO 37.73 ₺
STERLIN 44.73 ₺
G.ALTIN 2,725.36 ₺
BTC 53,922.92 $
ETH 2,225.53 $
BİST 9,771.16

Halkbank şampiyonlarla aynı grupta

VOLEYBOL 3475
Yayınlama: 16 Temmuz 2024 Salı 15:14 Kaynak: Haber Merkezi

Halkbank şampiyonlarla aynı grupta

Avrupa voleybolunun en üst markası CEV Şampiyonlar Ligi’nde (CHL) 2025 yılı gruplarını belli edecek kura çekimi yapıldı.

Avrupa Voleybol Konfederasyonu (CEV) Lüksemburg’daki merkezinde yapılan kura çekimine erkeklerde 11 ülkeden 20 yer aldı.

Buna göre, kura çekimine 2023-2024 sezonu şampiyonu olarak katılan Halkbank ANKARA D Grubunda Sir Sicoma Manini Perugia (İtalya), SAINT-NAZARE VB Atlantique (Fransa) ve Jihostroi CESKE BUDEOVİCE (Çekya) takımları ile eşleşti.
Maç tarihleri daha sonra açıklanacak.

Igor Kolakovic: Şampiyonlarla aynı gruptayız

Halkbank Başantrenörü Igor Kolakovic kurayı ve grubu değerlendirdi. Deneyimli antrenör şunları söyledi:

“İtalya, Fransa ve Çekya şampiyonları ile aynı gruba düştük. Bu, saygı duymamız gereken üç değerli rakibimiz olduğu anlamına geliyor.

Rakiplerimiz arasında, yarışmanın bir sonraki turuna gitmek için zaferler arayacağız. Tüm maçlarda kesinlikle büyük zorluklar yaşayacağız çünkü Perugia, Saint Nazaire ve Brudzewice'in bizim için nasıl ilham verici bir rakip olabileceğini biliyoruz. Şampiyonlar Ligi'ne iyi hazırlanmamız ve takımdaki boş yerleri, kalitesi rekabetin bir sonraki seviyesi için mücadeleyi garanti eden oyuncularla doldurmamız gerekiyor.”

Zor bir grup

Halkbank’ın Milli Yıldızı Mirza Lagumdzija grubu değerlendirirken şu görüşleri dile getirdi:

“Zor bir grup. Dört ülkenin son şampiyonları aynı grupta. Halkbank’la birlikte İtalya, Fransa ve Çekya şampiyonları gruptan çıkma mücadelesi verecek. Çok dikkatli oynamamız, mücadeleyi bir an bile bırakmadan oynamamız lazım. Biz bu gruptan birinci veya ikinci çıkarız diye düşünüyorum.”

İlk Yorumu Sen Yaz
code
Tercüme