19 Eylül 2024 Perşembe
ads
DOLAR 34.10 ₺
EURO 37.98 ₺
STERLIN 45.25 ₺
G.ALTIN 2,802.37 ₺
BTC 60,160.88 $
ETH 2,323.36 $
BİST 9,774.49

Halkbank’ın büyük hedefleri var

VOLEYBOL 3349
Yayınlama: 11 Eylül 2024 Çarşamba 10:27 Kaynak: Haber Merkezi

Halkbank’ın büyük hedefleri var

Voleybolda 2024-2025 sezon yaklaşırken takımlar hazırlıklarını durmaksızın sürdürüyor.

Son şampiyon Halkbank da koltuğunu korumak, yeni sezonda 11.şampiyonluğu kazanmak için durmaksızın çalışıyor.

Dördüncü hafta idman programını uygulayan başkent ekibinde Baş Antrenör Igor Kolakovic, açıklamalarda bulundu.

Deneyimli çalıştırıcı, milli takımlardaki yükümlülüklerini yerine getiren, sezon başı sakatlıkları nedeniyle yanlarında olamayan oyuncuların katılımı ile tam kadro çalışmaya başladıklarını ifade etti.

Kolakovic şunları söyledi:

“Tam kadro çalışmaya başlamamız, bizi biraz daha ileri taşıdı. Geçtiğimiz haftalarda teknik unsurlar üzerinde duruldu ve sezonda güvendiğimiz oyuncuların yokluğunda, teknik ilerleme için bu dönemden kesinlikle yararlanan genç, yetenekli Halkbank oyuncularını kullandık.

Yetenekli genç oyuncular çalışmalarımızı anlamlandırmamıza yardımcı oldular. Şimdi işin ana konusuna geldik; voleybolun 6'ya 6 oyunu için önemli aşamaları geliştireceğimiz aşamaya giriyoruz. Rekabetçi forma yarışında oyuncularımızı ve kendimizi deneyeceğimiz birkaç dostluk karşılaşmamız olacak. Son Türkiye Şampiyonu olan, Avrupa Şampiyonlar Ligi'ne katılan Halkbank’ın kesinlikle büyük emelleri ve büyük hedefleri var.”

 

En iyilerinden

Halkbank’ın kesinlikle Avrupa’nın en iyilerinden biri olduğunu belirten Igor Kolakovic, “Burada kaldığım kısa sürede gördüm ki, Halkbank kesinlikle Avrupa’nın in iyi organize olmuş kulüplerinden biri” diyen Kolakovic, kulübün her üyesinde iş, davranış ve hırs şeklinde büyük bir sorumluluk yaşandığını dile getirdi.

Başarılı çalıştırıcı, “Kariyerimde bu tür bir sorumluluk yeni bir şey değil. Her zaman mevcuttur, çünkü hem kulüplerle hem de milli takımla her zaman şampiyon takımların sorumluluğundaydım” diyerek duyduğu sorumluluğu anlattı.

 

İlk Yorumu Sen Yaz
code
Tercüme