16 Eylül 2024 Pazartesi
ads
DOLAR 33.99 ₺
EURO 37.85 ₺
STERLIN 44.96 ₺
G.ALTIN 2,821.25 ₺
BTC 58,626.60 $
ETH 2,287.49 $
BİST 0.00

İlhan Palut Gökhan Akkan'a sahip çıktı

Rizespor 3141
Yayınlama: 26 Ağustos 2024 Pazartesi 14:16 Kaynak: Haber Merkezi

İlhan Palut Gökhan Akkan'a sahip çıktı

Fenerbahçe'nin Rizespor'u 5-0 yendiği maç sonrası okların hedefine oturtulan Gökhan Akkan'a teknik direktörü İlhan Palut sahip çıktı.

İlhan Palut yaptığı açıklamada, "Futbolda goller yiyorsunuz, bazen rakip becerisiyle bazen bireysel hatalarla, bazen ayağınızdaki topu ıskalayabiliyor gol yiyebiliyorsunuz. Bazen kendi kalemize atıyorsunuz bazen de sahanın en gerisindeki adam kaleci hatalar yapabiliyor ama sonuç olarak hepsini takım olarak kalenizde görmüş oluyorsunuz. Bugün içimizden bir arkadaşımıza destek olma zamanı. Hepimizin başına gelebilir." dedi.

Palut açıklamasının devamında ise, "Yediğimiz gollerden çok kendi oyuncumuzla taraftarlarımız arasındaki diyalog üzücü. Hiç olsun istemezdik. Burayı toparlamaya çalışacağız. Hiç kimseyi kaybetmek istemiyoruz. Her oyuncumuz bizim için değerli. Bunun teknik olarak psikolojik hasarları da var. Bunları da gidermeye çalışacağız." ifadelerini kullandı.

"ÇOK KIRILGAN DAVRANDIK"

Karşılaşmayı da değerlendiren İlhan Palut, "Fenerbahçe büyük bir takım ama biz de karşılık vermedik mi, verdik. Başa baş giden bir oyundu ama ondan sonra 12 dakika içerisinde 4 gol yedik ve ondan sonrası başka bir hikaye. Gol yiyebiliriz, goller yiyebiliriz ama bu kadar kırılgan olmamamız gerekiyor. Futbol bir disiplin oyunu. Önde olabiliriz, geride olabiliriz ama futbol bir disiplin oyunu ve sonuna kadar disiplinle sahada mücadeleyi sürdürmemiz gerekiyordu. Çok kırılgan davrandık 2-0 dan sonra." şeklinde konuştu.

İlk Yorumu Sen Yaz
code
Tercüme