16 Eylül 2024 Pazartesi
ads
DOLAR 33.97 ₺
EURO 37.78 ₺
STERLIN 44.76 ₺
G.ALTIN 2,822.84 ₺
BTC 58,677.00 $
ETH 2,289.46 $
BİST 9,697.06

İşte Avrupa kupalarındaki rakiplerimiz

GalatasarayBeşiktaşBaşakşehirTrabzonspor 3569
Yayınlama: 16 Ağustos 2024 Cuma 10:56 Kaynak: Haber Merkezi

İşte Avrupa kupalarındaki rakiplerimiz

UEFA'nın düzenlediği Avrupa kupalarında play of maçları oynayacak Galatasaray, Beşiktaş, Trabzonspor ve Başakşehir'in rakipleri belli oldu.  

Galatasaray ve Beşiktaş henüz Avrupa kupalarında sahaya çıkmadı.

Fenerbahçe Şampiyonlar Ligi'nden, Trabzonspor ise Avrupa Ligi'nden 3. Ön Eleme Turu'nda elendi.  Başakşehir ise Konferans Ligi'nde play-off turuna yükseldi.

Fenerbahçe hariç rakiplerimiz belli oldu

Şampiyonlar Ligi'nden elendiği için direk UEFA Avrupa Ligi grup maçlarına katılacak Fenerbahçe dışındaki 4 takımımızın rakipleri belli oldu.

3 takımımız İsviçre ekibiyle eşleşti

Temsilcilerimizin Avrupa macerasındaki en dikkat çeken konu ise 3 takımımızın rakibinin de İsviçre'den olması. Şampiyonlar Ligi'nde lig aşamasına kalmak isteyen Galatasaray play-off turunda İsviçre'nin Young Boys ekibi ile eşleşti.

Beşiktaş, UEFA Avrupa Ligi'nde daha önce kendisinin aynı grupta yer aldığı ve bu sezon da Fenerbahçe'nin Şampiyonlar Ligi 2. eleme turunda karşılaşarak elediği İsviçre'nin Lugano takımı ile kozlarını paylaşacak.

Rapid Wien'e elenerek yoluna Konferans Ligi'nde devam edecek olan Trabzonspor ise İsviçre'den St. Gallen ile gruplara kalma mücadelesi verecek.

Başakşehir'in rakibi İrlanda'dan

Konferans Ligi'nde play-off turuna yükselen Başakşehir ise Azerbaycan takımı Sabah'ı eleyen İrlanda ekibi St.Patrick's ile eşleşti.

4 takımız ilk maçlarını deplasmanda oynayacak

Üç temsilcimizin 3 İsviçre ekibiyle eşleşmesinin ardından ilginç bir tesadüf daha yaşandı. Galatasaray, Beşiktaş, Trabzonspor ve Başakşehir Play-off turundaki ilk maçlarını deplasmanda oynayacak.

 Program şöyle:

Young Boys - Galatasaray (21 Ağustos Çarşamba)

Lugano - Beşiktaş (22 Ağustos Perşembe)

St Gallen - Trabzonspor (22 Ağustos Perşembe)

St Patrick's Athletic - Başakşehir (22 Ağustos Perşembe)

İlk Yorumu Sen Yaz
code
Tercüme