18 Eylül 2024 Çarşamba
ads
DOLAR 34.11 ₺
EURO 38.01 ₺
STERLIN 45.12 ₺
G.ALTIN 2,818.48 ₺
BTC 60,138.13 $
ETH 2,322.48 $
BİST 9,765.30

Kazımcan Karataş'tan flaş Ankaragücü açıklamaları

Ankaragücü 8007
Yayınlama: 14 Eylül 2024 Cumartesi 10:54 Kaynak: Haber Merkezi

Kazımcan Karataş'tan flaş Ankaragücü açıklamaları

Geçen sezon Ankaragücü'nde forma giyen ve Galatasaray tarafından bu sezon da Rusya ekiplerinden Orenburg'a kiralan Kazımcan Karataş, Ankaragücü'nde yaşananları anlattı.

Türkiye’de bir oyuncu başka takıma kiralandığında “Kalbiyle aklı çelişiyor.” ifadesini doğru bulmadığını ifade eden Kazımcan Karataş, Ankaragücü'nde inişli çıkışlı bir grafik yakaladığını söyledi.

Ankaragücü günlerini anlatan Kazımcan Karataş, "Galatasaray’dan Ankaragücü’ye kiralık olarak gittim. Galatasaray’da bana verilen şansları değerlendiremedim ve ligin ikinci yarısında Ankaragücü forması giydim. İnişli çıkışlı bir sezon yaşadım. Ligin ilk yarısında çokta beğenmediğim performansımı daha iyi hale getirmek için Ankaragücü’nde elimden geleni yaptım. Ben Ankaragücü forması giydiğim ilk maç olan Konyaspor maçında sahanın en iyilerinden biriydim" dedi. 

Çok eleştirildiği Galatasaray maçında yaşadıklarını da anlatan Kazımcan Karataş, "Ben Galatasaray maçına neden Galatasaraylı Kazımcan olarak çıkayım ki? Ben Kazımcan Karataş’ım. Altay’da büyümüş, Altay’da yıllarca oynamış ve buraya da şerefimle, aidiyetimle, ailemin bana olan güvencesiyle gelmiş biriyim. Ben Galatasaray’da oynayan bir futbolcuyum. Evet, buna sonuna kadar katılıyorum. Ama ben Ankaragücü’ne gittiğim zaman da Ankaragücü’nün bir evladı gibiydim. Ankaragücü forması giyiyordum. Ben neden Ankaragücü’ne, kendi kaderime zarar verecek bir şey yapayım? Belki de çok motive olduğum için öyle bir durum yaşadım. Ama diğer maçlarda iyi bir performans sergilediğimi düşünüyorum." diye konuştu.

Kazımcan Karataş sözlerini şöyle tamamladı:

"Galatasaray maçından sonra duygusal boşluğa düşüp diğer maçlarda daha aşağı gidebilirdim. Ama ben buna izin vermedim. Maçı kendim de izledim. İnsanların farklı şeylere, farklı kişilere yorum yaptığını gördüm. İnsanların benim hakkında ne düşündüğünü umursamıyorum. Ben kendime bakıyorum. Ben kendimin üzerinden hiçbir zaman aileme laf gitsin istemedim. O gün bana ve aileme yazılanları gördüm. Gerçekten çok üzüldüm. Ama bunların etkisine kapılmadım. Her zaman onurlu, şerefli bir Kazımcan olmaya çalıştım. Bundan sonra da öyle olmaya çalışacağım.

Asla insanların söylediği gibi bir durum olmadı. Ben Ankaragücü’ne gelmiş bir Kazımcan’ım. Kendimi orada geliştirip Galatasaray’a dönecek olan da benim. Bunu hedefleyerek oraya gittim. İnsanların yorumları sebebiyle düşmedim, ayağa kalktım. O gün yeniden ayağa kalkmamın başlangıcıydı ve bunu da gösterdiğime inanıyorum."

Geçen sezonun devre arasında Galatasaray'dan Ankaragücü'ne kiralık olarak gelen Kazımcan Karataş sarı lacivertli formayı 12 maçta 623 dakika giydi.

İlk Yorumu Sen Yaz
code
Tercüme