19 Eylül 2024 Perşembe
ads
DOLAR 34.04 ₺
EURO 37.98 ₺
STERLIN 45.24 ₺
G.ALTIN 2,825.77 ₺
BTC 61,905.39 $
ETH 2,388.12 $
BİST 9,959.18

Kenan Koçak'tan Ankaragücü taraftarına söz

Ankaragücü 4167
Yayınlama: 18 Eylül 2024 Çarşamba 22:31 Kaynak: Haber Merkezi

Kenan Koçak'tan Ankaragücü taraftarına söz

Ankaragücü'nün çiçeği burnunda teknik direktörü Kenan Koçak taraftarlara söz verdi.

Sosyal medya hesabından bir mesaj yayınlayan Kenan Koçak, "Her gün Ankaragücü'nün büyüklüğünü, bu kulüpte olmanın onurunu ve sorumluluğunu en derin şekilde hissederek, Ankaragücü'nü layık olduğu yere taşımak için tüm gücümle çalışacağım" dedi.

Kenan Koçak'ın paylaşımı şöyle:

"Sevgili Ankaragücü taraftarı, 

Hayatımın çok önemli bir dönüm noktasındayım. Teknik direktörlük kariyerime başladığım ilk günden itibaren her zaman büyük mücadeleler verdim; kimi zaman imkansızlıklarla savaştım, kimi zaman küçük mutluluklardan büyük umutlar filizlendirmeye çalıştım. Şartlar ne olursa olsun, yolumda ne engeller olursa olsun, çalışmaktan ve kendimi bağlı olduğum camiama adamaktan asla vazgeçmedim. 
Bugün Ankaragücü'ne imza atmanın gururunu yaşıyorum. Bu kulübün muhteşem tarihinin ve bu tarihin getirdiği büyük sorumlulukların bilincindeyim. Taraftarımızın ve camiamızın yüksek beklentilerinin farkındayım. Buradaki aidiyetin ve özverinin ne kadar değerli olduğunun bilincindeyim.

Sizlere buradan bir söz vermek istiyorum: Her gün Ankaragücü'nün büyüklüğünü, bu kulüpte olmanın onurunu ve sorumluluğunu en derin şekilde hissederek, Ankaragücü'nü layık olduğu yere taşımak için tüm gücümle çalışacağım. 
Değerli Ankaragücü taraftarı; sizin desteğiniz olmadan biz hiçbir şeyiz. Biz sizinle güçlüyüz, sizinle Ankaragücü'yüz. 

Derin saygı ve sevgilerimle... 

Kenan Koçak "

İlk Yorumu Sen Yaz
code
Tercüme