8 Eylül 2024 Pazar
ads
DOLAR 33.98 ₺
EURO 37.73 ₺
STERLIN 44.73 ₺
G.ALTIN 2,725.36 ₺
BTC 53,922.92 $
ETH 2,225.53 $
BİST 9,771.16

Mehmet Yiginer’den TŞOF Başkanına tokat gibi açıklama

DİĞER 4347
Yayınlama: 5 Haziran 2024 Çarşamba 23:33 Kaynak: Haber Merkezi

Mehmet Yiginer’den TŞOF Başkanına tokat gibi açıklama

Türkiye Şoförler ve Otomobilciler Federasyonu Başkanlığına adaylığını açıklayan Mehmet Yiğiner, başkan Fevzi Apaydın’ın kendisi hakkında yaptığı  açıklamalara cevap verdi.

Türkiye Şoförler ve Otomobilciler Federasyonu Başkanlığına adaylığını açıklayan Mehmet Yiğiner, oda  başkanlarına, yönetim kurulu üyelerine sosyal medyada gönderdiği mesajda, şu andaki başkan Fevzi Apaydın’ın kendisi hakkında yaptığı  açıklamalarla ilgili olarak “Keşke toplanıp bana nasıl iftira atacağınızı planlamada harcadığınız enerjiyi, Odalarımızın ve esnaflarımızın sorunlarını çözmeye harcayabilseydiniz. İşte biz bütün mesaimizi sorun çözmek için harcayacağız ve aramızdaki en büyük farkın da bu olduğunu kıymetli teşkilatımızın görmesi için var gücümüzle çalışacağız” dedi..

Yiğiner’in açıklaması şöyle:

“Değerli Başkanlarım ,Yönetim Kurulu Üyelerim, Kıymetli Meslektaşlarım;

Hepinizin bildiği gibi Türkiye Şoförler ve Otomobilciler Federasyonumuz yaşanan yolsuzluk nedeniyle Mahkeme kararıyla olağanüstü genel kurula gitmektedir. 

Yıllardır Devletimizin tüm kademelerine ulaşarak şoför esnafımızın bir çok sorununun çözümü için gayret etmiş, çözüm üretilmesine direk katkı vermiş ve tüm konuları yakından takip eden bir meslektaşınız olarak TŞOF’a adaylığımı açıkladım. 

Ne olduysa bundan sonra oldu. 2018 ve 2022 olağan genel kurullarından önce sayın Fevzi Apaydın bizzat gelip şahsıma “aday olma birlikte mesai yapalım” diyerek yönetim kurulu listesinde yer vermiş olmasına rağmen sizlere gönderdiği bildirilerde neredeyse beni dünyanın en kötü adamı ilan etmiştir. 

NEDEN İKİ DÖNEM YÖNETİME ALDINIZ

Şimdi kendilerine soruyorum;

-Ben bu kadar olumsuz biriysem neden iki dönemdir beni yönetim kuruluna ısrarla davet ettiniz.

-Şoför esnafımızın bunca sorununa rağmen çözüm için çalışmak yerine neden sadece şahsımı hedef alıyorsunuz?

-Oda Başkanlarımız ve yöneticilerimiz bırakın maaş almayı genel sekreterlerin maaşlarını, SGK primlerini, rutin giderlerini bile karşılayamıyorken buna çözüm üretmek yerine neden beni karalıyorsunuz?

-Plaka basmak için kalıbı, boyası, bilgisayarı olmayan odalarımız perişan haldeyken tek gündeminiz neden benim?

KOLAY TERCİH ÇAMUR ATMAK

-Esnaflarımızın bunca sorunu varken, bunlarla ilgili neler yapacağınızı anlatmak yerine ve odaların bu hale gelmesinde ağır sorumluluğunuz olmasına rağmen neden kolay olanı tercih ederek çamur atıyorsunuz?

-Asılsız iddialarınız karşısında size soruyorum; 

Ankara’da sırasıyla, 1999 yılı itibarı ile Minibüsçüler Esnaf Odası Başkanlığı 9 yıl, halen devam eden Ankara Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği, Ankara Şoförler ve Otomobilciler Odası, Ankara Şoförler Kredi Kefalet Kooperatifi Başkanlıklarına, iddialarınız doğruysa Ankara esnaflarımız neden şahsımı layık görmektedirler?

ESNAFIN YILLARDIR İÇİNDEYİM

Özetle; 

Keşke toplanıp bana nasıl iftira atacağınızı planlamada harcadığınız enerjiyi, Odalarımızın ve esnaflarımızın sorunlarını çözmeye harcayabilseydiniz. 

İşte biz bütün mesaimizi sorun çözmek için harcayacağız ve aramızdaki en büyük farkın da bu olduğunu kıymetli teşkilatımızın görmesi için var gücümüzle çalışacağız.

Esnaf Teşkilatımızın yıllardır içinde bulunan bir arkadaşınız olarak hakkımda yapılan asılsız iddialara, yanlış algılara itibar etmeyeceğinize yürekten inanıyor, her birinize ayrı ayrı selam ve saygılarımı sunuyorum.”

İlk Yorumu Sen Yaz
code
Tercüme