8 Eylül 2024 Pazar
ads
DOLAR 33.98 ₺
EURO 37.73 ₺
STERLIN 44.73 ₺
G.ALTIN 2,725.36 ₺
BTC 53,922.92 $
ETH 2,225.53 $
BİST 9,771.16

Şampiyonlar Ligi'nde kupa sahibini buluyor

FUTBOL 3198
Yayınlama: 1 Haziran 2024 Cumartesi 10:03 Kaynak: Haber Merkezi

Şampiyonlar Ligi'nde kupa sahibini buluyor

Şampiyonlar Ligi’nin finalinde Borussia Dortmund ve Real Madrid kupayı kazanmak için mücadele edecek.

İngiltere’nin Wembley Stadı'nda saat 22.00'de başlayacak karşılaşmayı Sloven hakem Slavko Vincic yönetecek.

Türkiye’de UEFA Şampiyonlar Ligi’nin yayın hakları Exxen’de bulunurken mücadele aynı zaman TV8 ekranlarından canlı yayınlanacak.

Şampiyonlar Ligi finaline kadar namağlup gelen Real Madrid 15. kez kupayı kaldırıp, sezonu üç şampiyonlukla kapatmayı hedefliyor. Dortmund ise tarihinde ikinci kez kupayı kazanarak mutlu sona ulaşmak istiyor.

Arda Güler oynayacak mı?

Real Madrid forması giyen A Milli Takım’ın genç yıldızı Arda Güler, son haftalarda gösterdiği performansla dikkat çekti.Ancelotti, kendisine yöneltilen soru üzerine “Arda son maçlarda kabiliyetini ve özelliklerini gösterdi. Nerdeyse yüzde 100 ile oynadı. Cumartesi günkü final maçı için de faydalı olabilir. Sahip olduğumuz opsiyonlardan biri de Arda." dedi.

Borussia Dortmund'da da Salih Özcan, görev verilmesi halinde forma giyecek ve kariyerlerinin ilk "Devler Ligi" şampiyonluğu için mücadele edecek.

Beklenen 11'ler:

Borussia Dortmund: Kobel, Julian Ryerson, Hummels, Schlotterbeck, Ian Maatsen, Emre Can, Marcel Sabitzer, Karim Adeyemi, Julian Brandt, Jadon Sancho, Niclas Füllkrug
Real Madrid: Courtois, Carvajal, Nacho, Rüdiger, Mendy, Valverde, Toni Kroos, Camavinga, Jude Bellingham, Rodrygo, Vinicius Junior

 

İlk Yorumu Sen Yaz
code
Tercüme