20 Eylül 2024 Cuma
ads
DOLAR 34.10 ₺
EURO 38.12 ₺
STERLIN 45.37 ₺
G.ALTIN 2,833.34 ₺
BTC 61,783.59 $
ETH 2,383.42 $
BİST 9,975.61

Sinan Kaloğlu '2 takımda kaybedilen 2 puana üzüldü'

Gençlerbirliği 3189
Yayınlama: 3 Aralık 2023 Pazar 19:55 Kaynak: Haber Merkezi

Sinan Kaloğlu '2 takımda kaybedilen 2 puana üzüldü'

Trendyol Süper Lig'in 14. haftasında Erzurum FK ile Gençlerbirliği arasında oynanan müsabaka 1-1 sona erdi.

Karşılaşma sonrası düzenlenen basın toplantısında konuşan Gençlerbirliği Teknik Direktörü Sinan Kaloğlu, "Öncelikle her iki takım oyuncularını tebrik ediyorum. İyi bir mücadele oldu. İlk yarısı açıkçası pozisyon vermedik Erzurumspor'a. Girdiğimiz pozisyonlar vardı, çok net 2-3 pozisyon vardı, biri gol olabilseydi maçın şekli değişebilirdi. Ama bir anlık dalgınlığımız, hatamız gole mal oldu.

Devre arasında oyuncularımızla farklı bir konuşma yaptık. Pes etmemelerini istedim, bu maçın böyle bitmemesi gerektiğini, mücadele etmelerini söyledik. Çok iyi oynamadık, daha iyisini yapabilirdik. Çok iyi bir futbol yoktu. Ama ikinci yarının başında birazcık daha risk almak istedim. 2 santrforla birlikte 4-4-2'ye döndük. Bu bize birazcık ofansif anlamda avantaj sağladı ama kenarlardan gelemedik. Yine de duran toplarda etkili olduk, birkaç pozisyonumuz vardı. Rakip de iyi kontrataklar yaptı. Bunlardan birinde Erzurumspor golü bulabilirdi direkten döndü, kaçırdıkları pozisyonlar oldu.

Maç gitti geldi. İki taraf da 2 puan kaybına üzüldü. Son dakikada yine şans bize geldi. Onu da atabilseydik maç farkı bitebilirdi. İyi bir takımız, iyi gidiyoruz, daha iyisini yapıyoruz. Sakatlarımız dönünce daha da kuvvetli bir takım olacağız. Bu ligde şöyle bir şey var; hiçbir maç kolay değil. Alt veya üst sıradaki takımlar gelip de biz bu maçı rahat kazanırız diyemez. Bazı takımların kadrosu fark meydana getiriyor. İyi kadroları sahip olan takımlar var. Geniş kadroları sahipler. Her takım elinden geleni yapıyor puan alabilmek için, ruhunu ortaya koyuyor.

Bu lig, Süper Lig'den daha zor. Bunu her zaman söylüyorum. Kalite anlamında olmayabilir ama bu lig daha zor, daha mücadeleci bir lig. Her takım ciddiye almalı. Her takım her takımı yenebilir. Her maçın ayrı bir hikayesi var. Üst veya alt sıralar diye bir şey yok" şeklinde konuştu.

 
İlk Yorumu Sen Yaz
code
Tercüme