20 Eylül 2024 Cuma
ads
DOLAR 34.10 ₺
EURO 38.12 ₺
STERLIN 45.37 ₺
G.ALTIN 2,833.34 ₺
BTC 61,783.59 $
ETH 2,383.42 $
BİST 9,975.61

Sinan Kaloğlu 'Oyuncularımla gurur duyuyorum'

Gençlerbirliği 3397
Yayınlama: 28 Ekim 2023 Cumartesi 22:40 Kaynak: Haber Merkezi

Sinan Kaloğlu 'Oyuncularımla gurur duyuyorum'

Kocaelispor ile son dakikalarda bulduğu golle 2-2 berabere kalan Gençlerbirliği'nde teknik direktör Sinan Kaloğlu altın değerinde 3 puan aldıklarını açıkladı.

Cumhuriyet’in 100.yılını kutlayarak değerlendirmesine başlayan Gençlerbirliği Teknik Direktörü Sinan Kaloğlu “Zor maç olacağını biliyorduk. Kolay maç değil. Kocaelispor iyi bir kadro ve bütçeyle kurulmuş takım. Çok iyi stadı ve seyircisi var. Takımını ayrıca motive eden seyirciye sahip. Zor olacağını biliyorduk. İlk yarı başlamadan önce bütün stratejilerimiz Kocaelispor’un kenar oyunlarındaki rotasyona karşılık verebilmekti. Bu da tuttu. Hemen hemen pozisyon olmayan ilk yarıda Kocaelispor’u kaleye çok yaklaştırmadık ama kornerden gol yedik. Sonrasında zaman zaman iyi oynadık, zaman zaman mücadeleyi bıraktık.

İyi oynadığımızı, iyi mücadele ettiğimizi düşünüyorum. Her şeyden önemlisi 2-0 geriye düşmemize rağmen pes etmememiz beni çok mutlu etti. Oyuncularımla gurur duyuyorum. Bu tip maçlar kolay maçlar değil. Emin adımlarla her hafta üstüne koyarak gidiyoruz. Sakat oyuncularımız da vardı. Sonradan oyuna soktuğumuz oyuncularımızı da korumak istedik. Ona rağmen altın değerinde bir puan aldık. Öncelikle kendi oyuncularımızı, sonra da Kocaelisporlu oyuncu kardeşlerimi kutluyorum. Güzel bir ortamdı. Biz güçlenerek, gelişerek devam edeceğiz buraya kadar gelen taraftarımızın da enerjisini hissettik. Bizim için bir puan iyi bir puan” ifadelerini kullandı.

“RİSKLER ALMAMIZ GEREKTİ, 4’LÜ DİZİLİŞE DÖNDÜM”

Oyunda sakatlanan Sambou Yatabare’nin durumunun MR çekildikten sonra belli olacağını belirten Kaloğlu, “Oyunu çevirirken, yön değiştirirken, orta sahada pas yaparken sıkıntı yaşadık. İkinci yarı buna müdahale etmek istedik. 3’lü başladık. Kenarları kapatarak 5-3-2 dizilişinde karşıladık. Bu bize yarar sağladı. Kocaelispor’un kenar oyunlarında rotasyonları durdurmuş olduk. Skor olarak geri düşünce riskler almamız gerekti. İkinci yarı 4’lü dizilişe döndüm. Ofansif anlamda kenarları güçlendirmek istedim. Orta sahadaki oyuncularımızın mücadele gücünü yükseltmek istedim. Kaleye yakın oynadık. Final paslarını ve finalden önceki pasları biraz daha iyi yapabilseydik farklı da olabilirdi. Sonuçta bizim adımıza iyi geçti. İyi bir takımız. İyi bir aileyiz. Çok pahalı bütçe değiliz. İyi olmaya da devam edeceğiz” sözlerini kaydetti. 

 
İlk Yorumu Sen Yaz
code
Tercüme