5 Ekim 2024 Cumartesi
DOLAR 34.25 ₺
EURO 37.64 ₺
STERLIN 45.08 ₺
G.ALTIN 2,920.13 ₺
BTC 61,074.70 $
ETH 2,369.82 $
BİST 9,109.34

Teniste sürpriz aday

DİĞER SPORLAR 3234
Yayınlama: 4 Ekim 2024 Cuma 21:34 Kaynak: Haber Merkezi

Teniste sürpriz aday

2024 Paris Olimpiyat ve Paralimpik Oyunları’nın ardından spor federasyonları seçimleri bütün hızıyla devam ediyor.

Seçim sürecinde önemli bir yarışın olduğu ve sonucun büyük bir merakla beklendiği Türkiye Tenis Federasyonu’nda ise başkan adaylığında sürpriz bir gelişme yaşanıyor.

Türkiye Futbol Federasyonu’nda Hukuk Kurulu ve Kadın futbolundan sorumlu yönetim kurulu üyesi olarak görev yapan iş Kadını Şafak Müderrisgil’in ismi, başkan adaylığı sürecinde kulislerde konuşuluyor.

Geçtiğimiz günlerde yeniden başkan adayı olduğunu açıklayan mevcut başkan Cengiz Durmuş’un ise bu gelişme sonrasında adaylıktan çekileceği iddia ediliyor. Adaylık yarışında olan diğer isim Mehdi Kasapoğlu’nun da yarıştan çekileceği kulislerde dile getiriliyor.

Uzun yıllar boyunca Ankara’da birçok Milli tenisçi yetiştiren Topspin Kulübü Başkanı İsmail Geliç ise başkan adaylığı yarışında öne çıkan isimler arasında gösteriliyor. Adaylık sürecinde Esat Tanık da çalışmalarını sürdürüyor.

2014 yılından bu yana Tenis Federasyonu Başkanlığı görevini yürüten Cengiz Durmuş döneminde yıldızlar, gençler ve büyükler kategorilerindeki üst düzey turnuvalarda herhangi bir başarı gösteremeyen Türk tenisinde, değişim rüzgarının etkili olacağı dile getiriliyor.

Öte yandan Cengiz Durmuş’un ticari sıkıntılarına rağmen kendi oğluna Ankara Gölbaşı’nda büyük bir tenis kulübü inşa etmesinin, tenis camiası tarafından büyük bir huzursuzluğa neden olduğu kulislerde ifade ediliyor.

 

İlk Yorumu Sen Yaz
code
Tercüme