17 Ekim 2024 Perşembe
DOLAR 34.14 ₺
EURO 37.08 ₺
STERLIN 44.54 ₺
G.ALTIN 2,955.15 ₺
BTC 67,630.63 $
ETH 2,619.64 $
BİST 9,002.34

TFF'den istifa krizi

FUTBOL 3656
Yayınlama: 15 Ekim 2024 Salı 19:09 Kaynak: Haber Merkezi

TFF'den istifa krizi

Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) Yönetim Kurulu Üyesi Lale Cander, işlerinin yoğunluğundan dolayı yönetim kurulundaki görevlerinden istifa ettiğini duyurdu.

TFF ise Cander'in tüm görevlerinden alındığını ve yönetim kurulu üyeliğinden istifasının istendiğini açıkladı.

İbrahim Hacıosmanoğlu başkanlığındaki Türkiye Futbol Federasyonu'ndan akşam saatlerinde sürpriz bir üst düzey istifa geldi.

Türkiye Futbol Federasyonu Yönetim Kurulu Üyesi Lale Cander, görevinden istifa ettiğini duyurdu. Cander yaptığı açıklamada, "Gördüğüm lüzum üzerine ve işlerimin yoğunluğundan TFF Başkanvekilliği ve icra kurulu görevinden, ayrıca sponsorluk ve pazarlamadan sorumluluk görevimden istifa ediyorum. Yönetim kurulu üyesi olarak yetkinliklerim çerçevesinde yönetimimize destek olmaya devam edeceğimi bildiririm" ifadelerini kullandı.

Bu açıklama sonrası ise TFF sitesinden yapılan açıklamada Lale Cander'in görülen lüzum üzerine tüm görevleri alınmış olup, TFF Yönetim Kurulu tarafından istifası istendiği ifade edildi.

Lale Cander kimdir?

Lale Cander, 1971 yılında Ankara'da dünyaya geldi. 53 yaşındaki Cander, Pirelli Otomobil Lastikleri A.Ş. Yönetim Kurulu Başkanıdır ve aynı zamanda Türk Pirelli Endüstriyel ve Ticari Lastikler A.Ş.'de de Yönetim Kurulu Başkanlığı görevini sürdürmektedir.

Mühendis olan Cander, iş dünyasında önemli bir yere sahiptir. Lale Cander'in adı son dönemde sadece iş dünyasında değil, aynı zamanda spor dünyasında da önemli bir gelişmenin merkezinde yer aldı.

İstanbul Park'ın kullanım haklarını Can Bilim Eğitim Kurumları A.Ş.'nin sahibi olarak alan Lale Cander, bu hamlesiyle sadece iş dünyasında değil, aynı zamanda spor dünyasında da büyük bir etki yarattı.

İlk Yorumu Sen Yaz
code
Tercüme