8 Eylül 2024 Pazar
ads
DOLAR 33.98 ₺
EURO 37.73 ₺
STERLIN 44.73 ₺
G.ALTIN 2,725.36 ₺
BTC 53,922.92 $
ETH 2,225.53 $
BİST 9,771.16

Tolunay Kafkas'tan çok konuşulacak Ankaragücü açıklaması

Ankaragücü 44255
Yayınlama: 30 Mayıs 2024 Perşembe 21:45 Kaynak: Haber Merkezi

Tolunay Kafkas'tan çok konuşulacak Ankaragücü açıklaması

Bu sezon çalıştırdığı 2 takım da küme düşen Tolunay Kafkas, Ankaragücü'nün de içinde olduğu çok iddialı açıklamalarda bulundu.

Ankaragücü'nün Konyaspor ile Gaziantep FK'nın Hatayspor ile oynadığı maçların incelenmesini isteyen Tolunay Kafkas, "Ben şunu çok rahatlıkla söylüyorum. Adaletli zeminde bir şey oynatmadığın zaman sıkıntı olur. Son 3-4 hafta kala yabancı VAR hakemi geldi. Çok iyi hakemler de var, çok kötü hakemler de var. Gaziantep - Karagümrük maçında skor 1-1'ken İtalyan VAR hakemi penaltıyı atlıyorsa bu işler ayyuka çıkar.

Açıklıyorum; Gaziantep-Hatayspor, Ankaragücü-Konyaspor maçlarına bakılsın. Hatalıysam ben özür dilerim. Ecmel Başkan durup dururken mi takımını sahadan çekti? Bunu anlamak lazım. Düşersin, çıkarsın önemli olan Türk futbolunun sürdürülebilmesi" dedi.

"3-5 çakala cevap verecek halimiz yok"

Sosyal medyada kendisi hakkında yapılan "Bu sezon iki takımı küme düşürdü" yorumlarına sert bir dille cevap veren Tolunay Kafkas, "Ankaragücü'nde 7 hafta görevde kaldım. Ankaragücü'nün 31 hafta başında yoktum. Ben, Ankaragücü'nü bıraktığımda küme düşme potasının üstündeydi. Ben bu tarz haberleri ve yorumları yapanları biliyorum. O işleri geçecekler, o yorumlar bizim üzerimize yapışmaz. Arda Güler ile bir şeyler yazmışlar. Ulan ahlaksız herifler... Kimse bana belden aşağı vuramaz. Arda Güler'i ben Ümit Milli Takıma çağırdım, pandemiydi sonrasında ise Arda bağırsak enfeksiyonu geçirdi, sonra da A Milli Takım'a gitti.

Ankaragücü'nden 7. hafta ayrıldım, 31 hafta yoktum. Geçen yıl Ankaragücü'nü ligde tuttum. Ankaragücü'nün küme düşmesine çok üzüldüm. Biz acımızı içimizde yaşıyoruz. Bir de 3-5 çakala cevap verecek halimiz yok. Ateş olsalar cürmü kadar yer yakarlar. Benim üzerime yapışmaz bunlar, bunları geçecekler. Reel değil bunlar" ifadelerini kullandı.

Yorumlar (1)
  • Misafir2024-05-31 17:59:43 Kapastesiz beceriksiz futboldan anlamayan bi tip
Yorumunu Gönder
code
Tercüme