Biz rahmetli Cavcav’ın kıymetini bilememişiz. Tatil nedir bilmezdi…

Kulüpte aksayan bir şey varsa anında karar alırdı.

Onu kaybettikten sonra kulübe bir rehavet çöktü. Her şeyi zamana bıraktık.

Sezonu bitireli 18 gün oluyor, düne kadar kimseden ses çıkmıyordu. Oysa hoca ve bazı sorunlu futbolcular için bu güne kadar beklenmesine hiç gerek yoktu.

Yazdık; hoca için sözleşme fesih gerekçelerini belirttik.

 

 

Karar verseydiniz ya…

Hocanın sadece Yatabare olayındaki ihmali bile yeterliydi. Yok eğer yönetim içinden bir talimatla gerçekleşmişse o faturayı da kimin ödemesi gerektiği belliydi. Bunun sebebinin hâlâ açıklanmaması da ayrıca şaşırtıcıdır.

Adı Jimmy Durmaz, geldiği gün ‘futbolculuğu biten bir oyuncu’ aldığımızı söylemiştim. Sözleşmesinde 1 sene daha Beştepe Huzurevi’nde istirahat edeceği yazıyor. Menajerini kutlamak lazım; yanında bonusu ile birlikte iyi satış gerçekleştirmiş. Geçmiş yönetimin hatalarından… 

 

 

Bu kadarla kalsa iyi. Sözde Gençlerbirliği futbolcusu, Galatasaray forması giymiş sokaklarda amigoluk yapıyor. Sözleşmesini feshetsenize…

Savunması istenmiş. Gerek var mı ? Üzerinde sarı kırmızı forma bulunuyor…

Ne diyebilecek yani ?

Bundan iyi fırsat bulunur mu ?

Kulüpte o kadar hukukcu var, haklı fesih yolunu açamıyorlar mı ?    

Futbolcu ödemeyi zamanında alamadığında bu yolu açabiliyorsa, ihanete uğrayan kulüp için de o kapı aynı şekilde açılamaz mı ?

 

 

Örneğin Türkiye Kupasında olası Gençlerbirliği- Galatasaray eşleşmesinde bu futbolcuya bizim formamızı giydirip güvenle sahaya sürebilecek miyiz ?

Cevap belli olduğuna göre “kendi düşen ağlamaz” diyerek işi bitirmeliyiz…

Kalırsa ne olur ?

O şerefli Gençlerbirliği forması ile bir kere bile sahaya çıkamaz !